10/07/2012

Interior details

Meidan kodin sisustusta ei kokonaisuudessaan ole vielä saatu valmiiksi, mutta kivoja pieniä yksityiskohtia on hankittu. Toiveissa on vielä uudet verhot ja tyynyt makuuhuoneeseen, telkkari olohuoneeseen puhumattakaan Ikea reissusta joka on vieläkin tekemättä! Päätin valokuvata omat suosikkiyksityiskohdat meidän kodista.

Makuuhuoneessa tykkään eniten vaaleista ja rauhallisista sävyistä, kuten vaaleanpunainen, beige, vaaleansininen ja valkoinen (jota tosin vielä on vähän liikaa...). Valkoinen pörrömatto on kyllä makuuhuoneessa ihanin ♥


Meidän keittiön kaakelit on vaaleanpunaiset, joten vaaleanpunaista tulee näkymään myös olohuoneen sisustuksessa, koska kyseessä on tupakeittiö ja erillistä olohuonetta ei siis ole. Keittiössä tykkään myös paljon valkoisesta, ja teelaatikko ja sokerikuppi (jota ihailin kauan ja lopulta löysin sen eurolla :D) ovatkin lähes aina "koristeena" pöydällä. Hauskoja yksityiskohtia löytyy patalapuista suola ja pippuripurkkiin.

Olohuoneen hyllyä koristavat mm. taulut, aaltomaljakot ja lihansyöjäkasvi. Aaltomaljakoita kertyi hyllyyn neljä, joten yhdestä tehtiin kynäpurkki. Muutama viikko sitten hommasimme paljon hoitoa vaativan bonsaipuun, joka siirrettiin lopulta keittiöön.

2 kommenttia:

  1. Oi tosi kivalta vaikuttaa sun kotisi! Muutenkin ihana blogi :)

    -Heli
    http://withasilverlining.blogspot.fi/

    VastaaPoista