10/31/2012

Uusi väri hiuksiin?

Viimeisen työharjoittelupäivän kunniaksi päätin kihartaa hiukset pitkästä aikaa. Mulla on ollut tummanruskeet hiukset jo tosi pitkään, melkeen vuoden ja oon jo aika kyllästynyt tohon väriin tai enemmänkin sen kunnossapitoon. Juurikasvu näyttää tosi vaaleelta noin tummissa ja joutuisinkin värjäämään näitä joka kuukausi, joten haluaisin vaihtaa vähän vaaleampaan...

Kuvat: we heart it

Jotain tän tyylistä olis suunnitelmissa, eli vaaleanruskeaa ja mahdollisesti vaaleilla raidoilla. Mun mielestä tumma juurikasvu vaaleissa hiuksissa ei näytä niin häiritsevältä kuin vaalea tummissa, joten väriä ei tarvitsisi korjailla niin usein. Ainoa ongelma on vaan, että maksaako kampaajasta paljon vai maksaako vähemmän, ottaa riski ja värjätä itse? Yhden tällä viikolla tapahtuneen epäonnistuneen kokeilun (väri ei tarttunut hiuksiin ollenkaan) jälkeen voisin pitää sitä kampaajalla käyntiä parempana vaihtoehtona.

Joskus vuonna 2007 mulla oli tän väriset hiukset (oman vaalennuskokeilun ja kampaajalla lopputuloksen korjailun jälkeen tosin) ja tän tapaset voisin haluta takasin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti