11/11/2012

Cheer weekend

Viikonloppuna järjestettiin ensimmäistä kertaa kotikaupungissani Jyväskylässä Cheerleadingin SM-karsintakilpailut. Entisenä harrastajana mun oli tottakai päästävä katsomaan! Kilpailut olivat kaksipäiväiset ja ensimmäisenä päivänä olin katsomassa, koska halusin nähdä entisen joukkueeni kisaamassa :) Toisena päivänä tein talkootöitä ja se oli myös hieno kokemus! Kokonaisuudessaan aivan mahtavat kisat, korkeatasoisia kisaohjelmia ja hyvä meno!

Oltiin valmistauduttu ystäväni/entisen joukkuelaiseni Hanniksen kanssa kisoihin kunnolla ison kannustuskyltin kera :D

Pitkästä aikaa päästiin myös vähän stunttailemaan, ja se sujui hyvin vaikka aikoihin en olekaan stunttaillut! Taitaapa olla edessä cheerleadingin uudestaan aloittaminen... ;)

Väsyneenä, mutta iloisena pitkän ja mielenkiintoisen talkoopäivän jälkeen!

Etsitkö uutta harrastusta? Haluatko parantaa yleiskuntoasi, oppia uutta ja saada uusia kavereita? Suosittelen cheerleadingia! Cheerleadingin voi aloittaa minkä ikäisenä tai kokoisena tahansa, olit sitten tyttö tai poika. Cheerleadingin eri osa-aluieita ovat stuntit, permantoakrobatia, tanssi sekä kannustushuuto, eli laji on todella monipuolinen :) Lisää tietoa cheerleadingista ja jäsenseuroista löytyy Suomen Cheerleadingliiton kotisivuilta www.scl.fi !

2 kommenttia:

 1. Oi ite olin tuolla kisaamassa! Oli kyllä huippu viikonloppu :) Ihana blogi sulla!

  http://cantstopmissinyou.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow vähän siistii! :D Joo mun mielestä myös ihan huippu viikonloppu vaikken kisannutkaan :) Ja kiitos paljon!

   Poista