11/21/2012

Hair care

Multa oli toivottu postausta hiustenhoitorutiineista, ja tässä se nyt on :) Esittelen tässä hiustenhoitotuotteita, mitä käytän. Käytän aika perus kaupasta saatavia tuotteita, koska mulla ei ole varaa sijoittaa kalliisiin kampaamotuotteisiin, mutta hyvin on näilläkin pärjätty!

Käytän lähes päivittäin Doven vahigoittuneille hiuksille tarkoitettua shampoota ja hoitoainetta, koska mun hiukset on todella kuivat ja rasittuneet värjäilystä. Noin kerran viikossa pesen hiukset Herbinan syväpuhdistavalla shampoolla joka poistaa mm. muotoilutuotteiden jämät hiuksista. Nykyään käytän joskus myös hopeashampoota, koska vaalennuksen takia hiukset saattavat alkaa näyttää keltaisilta.

Hiustenkuivaajaa ja muotoilurautoja käyttäessä käytän samalla Biozellin suoristus- & muotoilusuihketta joka antaa samalla lämpösuojan.

Hiuslakka kuuluu lähes jokapäivä kampauksien viimeistelyyn. Muotovaahtoa käytän todella harvoin, mutta jos pitää saada kestävä kampaus esim kiharat, niin silloin tämä on tarpeen. XZ hoitosuihketta tulee käytettyä aika usein näihin kuiviin hiuksiin ja kampaaminen helpottuu huomattavasti!

4 kommenttia:

 1. Annii kiva lukea, että joku muukin käyttää "normaaleja" tuotteita! :) sillä sun hiukset näyttää just hyväkuntoisilta ja eläviltä, niin ainakin tietää et saa ihan normi aineillakin pidettyä kunnossa! ;) Ihana postaus<3 Tee joku postaus tyyliin sun ja artturin taipaleelta tai sit joku mitkä on sun lempi vaatteita =)))) terkuin: lukijasi laura :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep kyllähän nuo ihan hyvin on toiminu! :) Ja kiitooos paljon <3 Ja kiitos myös postausideoista! Pitääpä vielä kysyä mitä Artturi on mieltä tuosta toisesta :D

   Poista
 2. Noh niih hyvä juttu! :))) Artturilla saattaa olla jotain sanomista tosta ideasta ;D, mutta yritä suostutella :'DD

  VastaaPoista