11/09/2012

New hair color

Nyt on toivomani hiusväri muutos tehty! Mutta se ei ollutkaan aivan niin yksinkertainen projekti kun luulin... Päätin etten korkeiden hintojen takia lähtisi teettämään värjäystä kampaajalla, ja niimpä aloitin ystäväni avustuksella poistamaan tummanruskean värin blonde vaalennusaineilla 

Unohdin ottaa kuvan purkeista mutta onneksi puhelimesta löyty :D


Värinpoiston jälkeen sain kokea järkytyksen, hiukset näytti kirkkaan oransseilta... No olipahan ainakin tummanruskea hävinnyt.
 Lähdinkin heti kauppaan ostamaan vaaleanruskeaa väriä, koska en sitä älynnyt tietenkään aijemmin ostaa.
Nätin värinen vaaleanruskea eikö vain? Lopputulos oli kuitenkin jotain aivan muuta...
Epätasainen vaaleanruskeaoranssipunainen? Kaupan väreistä ei ikinä voi tietää millainen lopputulos tulee olemaan, ja tästä tuli paljon lämpimämpi sävy mitä odotin. Tuossa valossa ei tosin näytä niin oudolta mitä se oikeasti oli. kestin tätä väriä pari päivää ja kuinkas kävikään, varasin ajan kampaajalle :D Mutta se kannatti koska nyt mulla on juuri se väri minkä halusinkin ja todella lähellä mun omaa väriä!
Tässä värissä aijon nyt pysyä luultavastikin niin kauan kunnes oma väri kasvaa takaisin :) Joskus vois kuitenkin vähän kirkastaa tuota väriä vaaleilla raidoilla niinkuin kampaaja ehdottikin.

Jos olet kokematon hiustenvärjääjä, suosittelen menemään suoraan kampaajalle. Säästät hermojasi sekä hiuksiasi ja tuskin joudut kokemaan ikäviä yllätyksiä :)

6 kommenttia:

 1. yhdyn tohon viimeseen lauseeseen täysin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D ehkä opin tästä kokemuksesta jotain :D

   Poista
 2. Nykyään tuntuu, että joissain kampaamoissa on ihan törkeän kalliit hinnat, ymmärrän että siinä on monenlaista vaihdetta, hiusvärin ym.. hintaa, mutta silti. Itse kävin tällä viikolla kampaajalla ja maksoin 70e (väri 50e ja leikkaus 20e) ja se ei ollut mun mielestä paha, kun oli ihan tosi hyvä kampaaja ja vielä kahvitkin :D. Menin sitten toisen paikan ohi ja satuin katsomaan hintoja, mun hiusten pelkkä värjäys ois maksanut alkaen jo yli 80e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on kyllä ihan toosi kalliita mullakin toi pelkkä värjäys maksoi yli 80e, eli aika hyvään hintaan sä oot saanu värin+hiustenleikkuun! :) ja tosiaan noi hinnat saattaa vaihella aika paljon eri kampaamoissa!

   Poista
 3. ihanat hiukset sulla! tekisit hei enemmän hiuspostauksia? Vaikka jotain kivoja kampauksia ja hiustenhoitorutiinejas ja semmosia:) Ihanan paksulta näyttää sun tukka =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon ! <3 Ja hei ihan loistava postausidea nimittäin tykkään tehä kaikenlaisia kampauksia! :) Luultavasti siis hiuspostausta luvassa aika pian! :)

   Poista