11/14/2012

Ponytail

Multa oli toivottu postausta jostain kivasta kampauksesta, ja tässä tulee yksi mun suosikkikampauksistani eli pitkä sivuponnari. Jos tekisin tän kampauksen ihan tavalliseen tapaan, eli hiukset vaan ponnarille, hiukset ei tosiaankaan yltäisi noin pitkälle olkapäihin asti. Alapuolella ohjeet, miten tämä kampaus tehdään.


1. Tupeeraa hieman hiuksia toiselta puolelta 
2. Tee päälimmäisista hiuksista korkea poninhäntä
3. Tupeeraa pieni poninhäntä + vapaaksi jääneet hiukset "yhteen" niin tuuheaksi kuin mahdollista, ettei rajaa 
poninhännän ja vapaiden hiusten välillä näy
4. Vedä vapaaita hiuksia taaksepäin edestä ja eteenpäin takaa ja kiinnitä molemmat osiot pinneillä. Viimeistele hiuslakalla.Oikealla puolella lopputulos. Vasemmalla kuvaa hiusten oikeasta pituudesta ponnarilla. Kysykää jos joku ohjeista jäi epäselväksi! :)

12 kommenttia:

 1. Vau miten luonnonkaunis tyttö olet! :)

  VastaaPoista
 2. ihana kampaus!! hyvä vinkki toi miten saa ponnarin näyttään pidemmältä. tee ihmeessä lisää kaikkia hiuspostauksia, sulla on niin kivat hiukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja joo voisinhan mä tehä lisää tän tapaisia postauksia :)

   Poista
 3. Ihana kampaus, pakko kyl heti testata!:)

  http://anythingcanhappen-jonna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. En ihan tajunnu tota viimestä (4.) kohtaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähä mietinki mite saisin ton selitettyä mahollisimman selvästi :D Hmm elikkäs kun nuo hiukset jotka tossa alhaalla jää vapaaks niin niitä pitää vetää kapeemmalle (edestä ja takaa)vähän niinkun tuon ponnarin alle, että se näyttäs luonnollisemmalta eikä niin leveeltä tosta alhaalta :D toivottavasti tästä oli jotain apua! :)

   Poista
 5. ihan täydelline kampaus, ja ihana oot muutenki:)! noi luonnonkaunis ja kaikkee:) kiitti tästä ohjeesta, enpä ois ite koskaa varmaa älynny mitää noi kivaa mut kätevää kampausta! :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanasta kommentista! <3 Todella kivaa tietää että jollekin on tästä hyötyä, jee ! :)

  VastaaPoista