12/10/2012

New favorites


Pikkuyksityiskohtia uusista lemppareista. Tuo kaulakoru on jotain niin rakkautta, sain kyllä aikani etsiä juuri tuota kun ei missään melkeen ollut noita enää jäljellä! Isot korut on niin suosittuja juuri nyt. Mukaan lähti myös kauan toivomani rusettisormus ♥ Paljettikauluspaita löytyi alennuksesta ja ei ole vielä päässyt kunnon käyttöön, koska se on niin sähköinen! Kellään mitään ideaa miten sähköisyyden saa pois tuollaisesta ohuesta paidasta? Auttakaa mua :D Ja niin nuo tekokynnet... En suosittele laittamaan yhden juhlan takia jos ei halua kauemmin pitää. Noitten pois repiminen oli aika tuskaista hommaa. Haluaisin oppia pitämään jotain tuontapaisia kynsiä koska ne on nätin näköisiä, mutta en vaan osaa olla noitten kanssa :D itelläni kun on niin lyhyet kynnet.


Paita ja hame H&M / kengät Seppälä / kaulakoru Pieces / käsikoru Nomination / laukku Anttila
Viimeviikon ylppärijuhla asua. Olen huomannut viimeaikoina, että pukeudun juhliin aika usein mustaan. Liekö musta väri vaan yksinkertaisuudessaan niin hyvän näköinen, vai eikö mulla riitä ideat muihin väriyhdistelmiin, haha. Tuon nahkahameen ostin kiireessä kun en muuta löytänyt, mutta lopulta tajusin sen olevan ihan loistolöytö ja tulee varmasti käytettyä paljon! Ei ne heräteostokset aina niin huonoja ole :)

2 kommenttia:

 1. Moi!

  Huuhteluaine on oiva keino saada sähköisyys pois vaatteista. Käyttöohjeena kaksi vaihtoehtoa:
  1. Laittaa huuhteluaineen pesuaineen sekaan (?) kun pesee vaatteet.
  2. Laimentaa huuhteluainetta vedellä ja suihkuttaa suihkupullolla liuosta vaatteelle. Kuitenkin tarpeeksi kaukaa, että vaatteeseen ei jää jälkiä.

  Ja tuohon tekokynsien poistoon toimii hyvin kynsilakanpoistoaine. Itse laitan lavuaariin vettä ja sekoitan sinne hiukan, ei todellakaan paljoa, kynsilakanpoistoainetta. Sitten liotan kynsiäni siellä vedessä sen aikaa, että tekokynsi pehmenee, silloin ne lähtee melko helposti ja kivuttomasti pois. Poiston voi myös tehdä niin, että painaa kynttä kynsilakanpoistoaineeseen kostutetulla paperilla tai vanulla. Tekokynttähän ei saa repiä voimalla irti, koska silloin oman kynnen pinta vahingoittuu.

  Toivottavasti näistä neuvoista oli apua! :)

  -Vakituinen, anonyymi lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos paljon näistä neuvoista ! <3 varmasti on apua! :) haha otin nuo tekokynnet pois siis just niin kun EI ois pitäny :D

   Poista