1/01/2013

Happy new year 2013 !


Uuden vuoden aatto sisälsi hyvää seuraa, upean ilotulituksen ja onnistuneita valokuvia. Keskustan ilotulitus ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi tänäkään vuonna! Kerrankin sain tilaisuuden tähtisadetikku kuvioiden valokuvaamiseen ja erittäin onnistuneita otoksia tuli :)

Sanonta uusi vuosi uudet kujeet pitää paremmin kun hyvin paikkaansa mun kohdalla tänä vuonna. Viime syksy on kulunut aika rennosti lukion jälkeistä välivuotta viettäen, mutta tässä kuussa kaikki muuttuu. Aloitan koulun, työn, cheerleadingin harrastamisen uudelleen sekä sen lisäksi seuran pienimpien cheerleadereiden valmentamisen! Tätä kaikkea uutta olenkin innolla odottanut :)

Muutoksia saattaa tapahtua myös blogin puolella, koska kirjoittamiseen jää aikaa paljon vähemmän. Olen myös miettinyt, mihin suuntaan tätä blogia vien, eli kirjoitanko lähes pelkästään esim. hiusideoista ja sen sellaisista, vai lisäänkö mukaan juttuja mun arkielämästä ja harrastuksista. A piece of inspiration tarvitsee nyt palan sitä inspiraatiota, hahah, joka on puuttunut tässä lähiaikoina. Sitä etsiessä olisin todella kiinnostunut kuulemaan palautetta ja ehdotuksia siitä, mitä kaikkea tänne sisältöön voisi mahduttaa. Kiitos vielä teille lukijat ihanista kommenteistanne josta olen saanut inspiraatiota ja hyvän mielen ♥ ja mahtavaa uutta vuotta 2013!

4 kommenttia:

 1. Hiusjuttujaa!! :))) ihanaa vuotta sulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta! :) Ihanaa uutta vuotta myös sinulle ! <3

   Poista
 2. Kauniita kuvia! :) Blogisi vaikuttaa ihanalta!

  VastaaPoista