1/24/2013

I ♥ basics

Multa on pyydetty joskus kauan sitten postausta lempivaatteista, ja nyt vihdoin sain sen aikaiseksi! Vaatteissa mun lempparivärit on vaaleita, etenkin kaikissa paidoissa. Lempimateriaali on puuvilla. Käytän todella paljon ihan perus vaatteita, harvoin mitään muodin erikoisuuksia. Peruspaitoja on todella helppo yhdistellä eritavalla. Tällä hetkellä oon ihastunut peruspaidoissa napillisiin paitoihin ♥ Toinen suuri ihastus on valkoiset pehmeät villapaidat.
                                                                                                       
Drdenimit on jo vakiutuneet mun lempifarkuiksi, enkä niiden lisäksi käytäkään enää muita farkkuja. Nuo on vaan parhaat enkä usko mistään parempia löytyvän! Paras vyön väri on mun mielestä tuollainen vaalean ruskea ja tuo vyö mulla onkin lähes aina käytössä. Mainittakoon vielä vaate, josta harvemmin puhutaan, nimittäin sukat. Käytän vain ja ainoastaan valkoisia nilkkasukkia. Ne on niin perus ja sopii jokaisen vaatteen kanssa, eivätkä jää farkkujen lahkeen alle häiritsevästi. Joskus hätätilanteessa saatan joutua käyttämään niitä harvoja varrellisia sukkia, joita omistan :D

Pukeutumisessa tykkään myös suosia kierrätystä, eli etsin vaatteita kirppareilta tai saan siskoltani hänen vanhoja vaatteita. Etenkin tällä hetkellä kun ei ole varaa ostaa yhtään mitään ylimääräistä, oli aivan ihanaa saada siskoltani kassillinen vaatteita ♥ kiitos! Ylläoleva harmaa paita on siskoni vanha, ja siitä on tullut jo yksi suosikeistani! Toinen suosikkipaita (joka tällä hetkellä taitaa olla pyykissä) on ostetti kirpparilta eurolla :) Joten suosikaa ihmeessä kirppareita! Siellä voi odottaa iloinen yllätys... ♥

2 kommenttia:

 1. Wow! eksyin just ekaa kertaa sun blogiin blogilistan kautta ja tykkäilen kyllä kovasti! :) tykkään sun tyylistä, vaaleasta ulkoasusta ja erityisesti tää postaus oli ihana, koska tykkään lukea just ihmisten lempivaatepostauksia! :)

  http://mmilya.blogspot.fi <- saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! (: tällä hetkellä käynnissä myös 30€ lahjakortin arvonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) ihanaa kun tykkäät! käyn katsomassa sun blogin :)

   Poista