3/03/2013

My holiday

Hiihtoloma alkaa olla ihan kohta ohi ja voin sanoa että mulla oli ihan mukava loma :) Kuvasaldo jäi aika säälittävän pieneksi kun en jaksanut kameraa kovin usein kaivaa esiin. Lomalla kuitenkin tein kaikenlaista, kuten...

♥ Otin rennosti ja nukuin pitkään
♥ Nautin auringonpaisteesta ja parina päivänä lämpimästä säästä
♥ Leikkautin huonot latvat pois hiuksista
♥ Leivoin herkkukeksejä
♥ Vietin aikaa perheen ja ystävien kanssa
♥ Tein jopa pienen lomareissun, nimittäin shoppailumatkan Kuopion matkukseen :D Eniten juttuja löytyi IKEAsta  ja kerronkin niistä myöhemmin!
♥ Innostuin tänään tuunailemaan farkuista shortseja ja oon ihan innoissani tästä projektista!! Huomenna ostamaan vähän koristeita... Toivon että lopputulos on myös sellainen mitä tässä vaiheessa kuvittelen, että voin julkaista kuvia tännekin!

p.s Kuvassa yksi kampausidea, joka ei päätynyt erilliseen postaukseen, koska on vähän turhankin helppo... haha!

Kuinka te vietitte hiihtolomaa tänä vuonna? 

4 kommenttia:

 1. Ihana blogi ja kivoja kuvia! :) taidan jäädä seurailemaan

  http://emes-summer-blog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Vasta huomenna alkaa hiihtoloma, ja sekin menee kirjotuksiin lukiessa.. Joskus niin toivon, että oisin valmistunu vuosi sitte niinku muut mun ikäset! Mutta jospa tää lukio tän kevään jälkeen ois ohi :)

  ps aloin seuraan sua instagramissa, vaikka oonki niin tuore tapaus siellä että oon ihan pihalla miten se toimii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli sama tilanne viimevuonna kun sulla että luin kirjotuksii! :D Tsemppiä lukemiseen ja kokeisiin! :) Instagram on ihan paras sovellus ja sitä oppii käyttää aika nopeesti :) ite en nyt hetkeen pääse instaan kun puhelin lähti huoltoon :(

   Poista