3/24/2013

Sotkunuttura

Multa oli toivottu nopeita, helppoja ja kivan näköisiä kampauksia, ja tässä on yksi mun kiireisten aamujen suosikki, sotkunuttura! Tällä kertaa tein ihan kunnon tutorialin, jossa on kuva jokaisesta vaiheesta :)

1. Tupeeraa hiuksia pääalaspäin erittäin sotkuiseksi. Suosittelen tupeeraamaan kammalla, itse jouduin tekemään sen tangle teezerilla koska kampa oli hukassa...
2. Kokoa sotkuiset hiukset korkealle päälaelle pieneksi kasaksi
3. Kiinnitä tiukasti ponnarilla
4. Revi nutturaa varovasti isommaksi
5. Vedä ylijääneet hiukset nutturan alle tai sen taakse
6. Kiinnitä pinneillä ja viimeistele tarvittaessa lakalla

Jos hiukset ei meinaa lähteä sotkeentumaan tupeerauksesta huolimatta, kannattaa kokeilla laittaa sekaan kuivashampoota tai lakkaa. Kampaus saattaa myös kestää kasassa paremmin, jos ei ole vähään aikaan pessyt hiuksia.

10 kommenttia:

 1. kiitos ohjeista:) oon aina halunnu tehdä tollasen just sottasen nutturan mut en oikee hallitse noita hiusjuttuja:D

  http://betterlatethannever-saara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla että tästä oli hyötyä! :)

   Poista
 2. Sotkunuttura oli ennen oikea vakiokampaus mutta jossain vaiheessa taito lopahti enkä osaa enää tehdä sitä kuten ennen:D sun selkeillä ohjeilla pitänee kokeilla uudelleen:)

  Ida/
  http://www.sevenstepstotown.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin sitten eikun vaan heti kokeilemaan! :)

   Poista
 3. Voi että! Oon pitkään pähkäilly miten tehdä tollanen kiva sotkunuttura ja tuskissani yrittänyt epätoivoisesti vääntää samanlaista, mutta tuloksetta! Oon ihan täpinöissäni tästä postauksesta, täytyy varmaan heti mennä kokeilemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun vaan kokeilemaan, toivottavasti onnistuu! :) Tekemällä oppii, mullakin meni parisen vuotta että keksin ton tekniikan :D ja siksi päätinkin jakaa sen täällä :)

   Poista
 4. ihanat hiukset!:) voi kumpa munkin hiukset kasvais yhtä pitkiks ni sais kivalle nutturalle!

  http://elli-amanda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ihanat hiukset sulla ja sun blogi on superkiva !:) ainoo ongelma mulla on että jos tupeeraan hiuksia ne menee aina niin takkuun ja hankala saada selväksi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 :) Tupeeraus on toisinaan vähän hankala selvitettävä, mutta hitaasti mutta varmasti ja hyvän harjan (kuten tangle teezerin) avulla selviää kuitenkin! :)

   Poista