4/14/2013

DIY shorts with lace


Taas on sitten tuunailtu shortseja, ja tällä kertaa pitsillä! Vanhat käyttämättömät Stadiumin farkut päätyi näteiksi pitsifarkkushortseiksi. Pitsi taas on peräisin kirpparilta löytyneestä Piecesin pitsiponchosta, jonka ostin juuri tätä projektia varten kankaaksi. Pitsiä laitoi myös hieman takataskun reikää koristamaan. Farkkuja vaalentelin taas kloorilla, mutta vain yhden kerran koska olivat alkuun jo aika vaaleat. En laittanut kuvaa farkuista alkuperäismuodossa, koska ne olivat todella samannäiköiset kuin nyt mutta ilman tuota pitsiä :) Päätin tällä kertaa laittaa tähän postaukseen mukaan myös ohjeen hienojen reikien teosta!1. Tee muutama viilto haluamaasi kohtaa ja niin pitkiä kuin haluat reiän olevan leveydeltään. Jätä viiltojen väliin noin sentti kangasta.
2. Vedä pystysuuntaan menevät langat pois vaakaan menevien lankojen välistä pinseteillä. Ole kuitenkin varovainen ettet katkaise vaakaan meneviä lankoja!
3. Pese farkut pesukoneessa, jotta revitty reikä muuttuu pehmeämmän näköiseksi

10 kommenttia:

 1. Vau sulla on ihana blogi! Sait uuden lukijan :))

  VastaaPoista
 2. voi nyt on tullut niin paljon inspiraatiota just näistä shortsituunailuista, et tekee mieli vaan leikellä kaikki farkut tällasiin tarkotuksiin :D tosi hienot !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mulla vähän sama, tekis mieli tehä noita vaan lisää ja lisää! :D

   Poista
 3. Vaaaau noista tuli upeet! Pitää varmaan itekin kokeilla ;)

  VastaaPoista
 4. hullun hienot ! teen varmasti itekin :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Kannattaa tehä! Ite tuunatut on kaikista hienoimmat :)

   Poista
 5. Sulla on aivan ihana blogi! :) ja ihan sika siistit shortsit :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista