4/25/2013

Flow shampoopala arvostelussa

Luomushampooinnostukseni sai mut kokeilemaan myös tätä palashampoota, josta olen lukenut paljon muista blogeista ja muutenkin netistä, sekä kuullut kaverilta. Ostin tämän Ekolosta ja hintaa oli muistaakseni 7,50e. Shampoo on ekologinen ja sisältää luomu raaka-aineita eikä se sisällä keinotekoisia säilöntäaineita tai hajusteita. Pakkauksessa varoitetaan jo etukäteen, että hiukset voivat tuntua tahmeilta ensimmäisten käyttökertojen jälkeen, mutta tahmaisuus häviää 1-10 pesukerran jälkeen. Olen käyttänyt tätä nyt yli 3 viikkoa ja on aika listata omat mielipiteeni, plussat ja miinukset!

+ Ekologinen + luomu ♥
+ Ei turhaa pakkausmateriaalia (esim. muovipulloa)
+ Ei sisällä turhia kemikaaleja
+ Tuntuu vaahdottaessa ihanan pehmeältä

- Alkuun jättää hiukset todella tahmeiksi
- Ja ainakin mulla jätti vielä yli viikonkin käytön jälkeen sen verran tahmaisiksi, että joka päivä oli pakko pestä uudelleen
- Tuoksu ei ole mikään parhain mahdollinen
- Hinta on aika korkea  noin pienestä palasesta

Loppuun voin todeta, että en ostaisi toista kertaa hinnan ja tuon tahmaisuuden takia :( Muuten tuote on ihan hyvä, koska tosiaan turhia muovipulloja ja kemikaaleja ei tämän shamopoon mukana tule! Toivottavasti tämä toimii jonkun muun käytössä paremmin. Kokeiltaa ihmeessä jos ekoilu hiustenhoidossa kiinnostaa :)

6 kommenttia:

 1. Miten tuollaista palashampoota käytetään? Siis hierotaanko tuota palaa jotenkin suoraan tukkaan (:D) vai käytetäänkö niinkuin palasaippuaa eli ensin veden kanssa hangataan käsiin ja sitten hiukseen?
  Alkoi kiinnostamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekään en eka oikeen tiennyt joten käytin kumpaakin tapaa! :D Tykkäsin kyllä enemmän hieroo tota eka käsiin, niin ei ainakaan liikaa jää shampoota päähän :) etenkin kun toi on aika tahmaavaa :D

   Poista
 2. mä en oo tälläisistä kuullutkaan, jännää! tekispä melkeen mieli kokeilla, tosin toi tahmaisuus ei oikeen kuulosta kivalta :D

  http://emmaelviiran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se tahmasuus ei ollu mukavaa :D mut jo se häviäis niin varmasti oisin jatkanu tän käyttämistä! Joillakin tää toimii kyllä ihan hyvin joten kannattaahan se kokeilla :)

   Poista
 3. noi shampoopalat tekee tukasta ihanan, kunhan jättää myös ns tavallisen hoitoaineen pois ja korvaa sen etikkakylvyillä. kannattaa pistää youtubeen hakuun ''no-poo'' tutoja missä kerrotaan tarkemmin, itse olen liian laiska kirjoittamaan kaikkea tänne:D mutta jatka ihmeessä sen käyttöä, yleensä hiuksilla/päänahalla kestää se kuukausi tottua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho en ollut ajatellutkaan tota hoitoainejuttua että sillä voi olla jotain vaikutusta! Oon käyttänytkin ton kanssa just jotain tavallista hoitoainetta niin se yhdistelmä ei sitten tainnut olla kovin hyvä :D Nyt alkoi kiinnostaa tuo etikka, taidan mennä heti ettimään noita tutoja! Kiitos tästä tiedosta! :)

   Poista