4/12/2013

Hair care tips

Suuri kiinnostukseni hiuksia ja hiustenhoitoa kohtaan on saanut mut etsimään paljon tietoa hiusten hoidosta. Olenkin tämän kevään aikana saanut todella paljon hyviä hiuksiin liittyviä vinkkejä tutuilta, kavereilta, kampaajilta sekä netistä ja haluaisin nyt jakaa lempparivinkkini teidän kanssa! 

Älä pese hiuksia joka päivä, ellei se ole tarpeen tai käytä pelkkää hoitoainetta. Pelkällä hoitoaineella pesu saa ainakin mun hiukset ihanan pehmeiksi!
Älä pese hoitoainetta pois liian tarkasti. Jätä hiuksiin hieman hoitoainetta niin ne tuntuvat sileämmiltä
♥ Huuhtele suihkun lopuksi hiukset kylmällä vedellä. Hiussuomut sulkeutuvat ja hiukset näyttävät ja tuntuvat paremmilta eivätkä niin kuivilta
Anna hiusten kuivua suihkun jälkeen aina itsestään, jos se vain on mahdollista. Vältä hiustenkuivaajan käyttöä.
Käytä AINA lämpösuojaa suoristaessa, muotoillessa tai kuivatessa hiuksia hiustenkuivaajalla
Syö terveellisesti, se näkyy myös hiuksissa :)

Teen vielä postauksen erikseen suosikki hiustenhoitotuotteista!

2 kommenttia:

  1. Hitsi mä oon pitkään etsiskelly hiuksiin keskittyviä blogeja ja nyt olen löytänyt tämän sun blogin ja innoissani oottelen aina uusia postauksia!:) Oot tosi taitava tekeen kampauksia ja varsinkin kaikki letit on tosi ihania! Seurailen tätä mielelläni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanasta kommentista! <3 Pyrin tekemään aina joka viikko vähintään yhden kampauspostauksen ja sillointällöin jotain hiustuotteisiin ja hiustenhoitoon liittyvää :) Eli hiuspainotteista juttua luvassa!

      Poista