4/07/2013

Matala nuttura + letti

Teen harvoin matalia nutturoita, mutta kun nyt pitkästä aikaa kokeilin, siitä tuli ihan kivan näköinen! Kivaksi pikku yksityiskohdaksi tein vielä kalanruotoletin. Aloitin letittämällä pienen osan hiuksia otsan toiselta sivulta alas ja kiinnitin letin väliaikeisesti ponnarilla. Sen jälkeen vedin muut hiukset matalalle ponnarille ja tein nutturan nutturadonitsin avulla. Tupeerasin hieman hiuksia saadakseni nutturasta tuuheamman. Lopuksi kiinnitin letin ja irtohiukset pinneillä nutturan alle. Tätä kampausta voisin käyttä esimerkiksi jossain kesän juhlissa!

P.s tuolle hiusvärille tapahtuu kyllä jotain ensi kuussa!

4 kommenttia:

  1. sulla on tosi mukavan oloinen blogi!:-) huomasin että harrastat itselle hyvinkin tuttua lajia ;) missä seurassa ja joukkueessa itse harrastat?=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Harrastan Jaguars spirit athleteseissa (apua miten tuo sana taivutetaan suomeks!! :D) ja oon tällä hetkellä aikuisten harrastejoukkueessa (jonka nimeä ei vielä ole päätetty) kun enää ei oo okein aikaa ja rahaa harrastaa kilpatasolla niinkuin ennen :) Paras harrastus ikinä voin kyllä sanoo ! <3

      Poista