4/02/2013

Ranskanletti

Heti alkuun haluan kiittää ystävääni Essiä, joka opetti mulle tän tekniikan kuinka tehdä koholla oleva ranskanletti, kiitos! ♥ Ennenkin olen osannut tehdä ranskanletin, mutta en noin näyttävällä tekniikalla. Tämä on itseasiassa todella helppo ja moni saattaakin tietää jo miten se tehdään. Ensin jaetaan tavalliseen tapaan hiukset kolmeen osaan. Sen jälkeen suortuvat vedetäänkin vuorotellen toistensa ali, mutta muuten tekniikka on sama kuin tavallisessakin ranskanletissä (jossa suortuvat vedetään toistensa yli). Itse tykästyin tähän versioon ranskanletistä enemmän kuin tavalliseen!

6 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta! Sitä päivää odotellessa, että omakin tukka tuohon taipuisi... :D

  http://pastellinpinkkipikkutytto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Nää on ihania, nää kampaus jutut! :) kiitos! <3 tuota lettiä muistaakseni nimitetään joko belgialaiseksi tai englantilaiseksi letiksi, mutta en nyt varmanksi pysty sanomaan! Korjatkaa joku jos olen väärässä!

  Kiitos tästä blogista! Aina mukava lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 ! Wow en ole tiennytkään että on olemassa belgialaisia tai englantilaisia lettejä, kiitti tiedosta! :D Voisin vähän etsiskellä netistä ton letin oikeaa nimeä :)

   Poista
 3. Dutchbraid eli siis hollantilainen letti. :) Mutta maalla niinkään välii, ihana on! Kuten sun blogi ylipäätään:) Ihanaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! :) Ensi kerralla käytän tota oikeaa nimeä! Ja kiitos paljon ja ihanaa kevättä myös sinulle! <3

   Poista