4/29/2013

Suosikkituoksut

Minulta löytyy kaapista lähemmäs kaksikymmentä eri tuoksua, mutta kaksi niistä nousee ylitse muiden. Pidän erityisesti pehmeän raikkaista kukkaistuoksuista eikä ripaus vaniljaakaan ole pahitteeksi. Nämä ovat enimmänskseen juuri niitä raikkaita kukkaistuoksuja ja siksi ovatkin kaksi suosikkiani ♥ Molempiin näistä liittyy myös hauska tarina...

Sarah Jessica Parker COVET 
Tähän ihanaan voimakkaaseen kukkaistuoksuun ihastuin jo yläasteikäisenä. En silloin kuitenkaan viitsinyt sitä ostaa kun se oli mielestäni liian kallis. Muutaman vuoden kuluttua en enää löytänytkään tätä mistään kaupoista ja kyllä harmitti etten ollut ostanut sitä. Viime kesänä kuitenkin törmäsin tähän uudellee Wienissä eräässä kosmettiikkakaupassa ja ostin tietenkin heti halpaan 20e hintaan! Tämä on myös ainoa hajuvesi, jonka olen itselleni ostanut.

Lancome Trésor In love
Tämän tuoksun sain viime keväänä ylioppilaslahjaksi ihanalta ystävältäni. Hän pyysi ennen juhliani kuvailemaan millaisesta tuoksusta pidän ja kuvailin jotakuinkin näin: "Makea, pehmeä vaniljainen ja saa tuoksua myös kukilta". Ja kuinka ollakkaan, tämä tuoksui juuri siltä mitä kuvailin! Mulla on taitava ystävä Kiitos Taina!

Mitkä ovat teidän suosikkituoksujanne?

6 kommenttia:

 1. Mä rakastan kaikkia Escadan kesätuoksuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihan kivoja! Itelläni ei ikinä ole ollut mutta olen niitä käynyt hajuvesiosastoilla nuuhkimassa :)

   Poista
 2. Toi Trésor in Love on kyllä ihanan tuoksunen! Oma lempparini on jo tovin ollut Juicy Couturen Viva La Juicy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep se on! <3 Kuulostaa ihanalta toi Viva La Juicy! Ainakin ihan supersöpö hajuvesipullo :)

   Poista
 3. Hyvä että osui ylppärilahja kohdalleen! :)

  VastaaPoista