5/20/2013

Blondien hiusten parhaat ystävät

Vaaleat hiukset tarvitsevat paljon hyvää hoitoa ja oikeita tuotteita pysyäkseen kauniin näköisinä. Tässä muutama oma suosikkituotteeni.

Sheer blonde Go blonder
Hoitoaine, joka vaalentaa vaaleita hiuksia kevyesti ja lupaa säännöllisellä käytöllä antaa kauniin auringon vaalentaman sävyn. Käytin loppuun koko tuubin ja kyllä, havaitsin pientä vaalenemista ainakin ennen-jälkeen kuvien perusteella. Tätä hoitoainetta riitti noin pariksi kuukaudeksi kun käytin sitä lähes joka päivä. Erittäin ihana tuoksu ja muutenkin mukava lopputulos jokaisen käytön jälkeen. Jättää hiukset sileäksi ja helposti kammattavaksi. Tätä tahdon lisää!

Color mask Silver
Sävyttävä ja hoitava hiusnaamio lupaa antaa hiuksille hopeisen vivahteen korjata ja paikata käsitellyn hiuksen rakennetta. Tämä värinaamio on uutuustuote mun kylpyhuoneen hyllyllä ja olen kyllä tykännyt. Etenkin tuosta rakennepaikkaavasta vaikutuksesta. Jättää myös hiukset ihanan sileiksi ja taittaa pois sitä keltaisuutta, joka tuppaa usein olemaan riesana. HUOM! Color maskeja löytyy kaiken värisille hiuksille, joten myös punapäät ja brunetet kokeilkaa ihmeessä! Mun punahiuksisilla ystävillä toiminut erittäin hyvin!

Four reasons silver mist
Sinisen värinen hiussuihke lupaa rakennepaikata ja antaa kiiltoa hiuksille sekä taittaa keltaisuutta.Tämä on todella kätevä tuote silloin, kun ei jaksa käyttää hopeashampoota tai tuota hopeanaamiota. Esimerkiksi aamulla kiireessä saa kätevästi pörröiset hiukset siloteltua ja samalla hävitettyä sen ärsyttävän keltaisuuden. Itse tykkään eniten laittaa tätä suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Ainoa miinus tässä tuotteessa on sen tuoksu. Jollain tavalla yrittää matkia mustikkaa, mutta hyi ei sinne päinkään. Tuoksusta huolimatta aijon silti käyttää loppuun, koska tämä on kätevä hiusten pikakorjaaja.

2 kommenttia:

  1. Miten toi Color mask toimii? Siis onko hoitoaineen tapanen että pistetään suihkussa ja pestään melkeen heti pois vai onko siinä joku mutkikkaampi keino? Mulla kun on punanen tukka niin ois kiva pitää sitä väriä jotenkin yllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis se on vähän niinku hoitoaine joka laitetaan pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5-10min :) Itse annan ton vaikuttaa hitusen pitempään :) Vois tuota varmaan käyttää myös perus hoitoaineena joka pesussa, mutta itse en käytä kun on sen verran hintavaa ainetta :D

      Poista