5/04/2013

Kampauksia kevään juhliin - Banaaninuttura


Kevät ja alkukesä tuovat mukanaan monia juhlia, kuten ammattiin valmistumisia, ylioppilasjuhlia, peruskoulun päättäjäisiä, kesähäitä... Nätin juhla-asun kanssa tarvitaan aina myös kaunis juhlakampaus, ja päätinkin tässä kevään mittaan toteuttaa muutamia juhlakampausvinkkejä!

Ensimmäisenä päätin kokeilla banaaninutturaa. Ensin tupeerasin hiuksia hieman tyvestä saadakseni kampauksen kuohkeammaksi. Sitten vedin hiukset alas niskaan ja pyöritin ne (niin hullulta kun se kuulostaakin) sukkahousuista muotoillun pötkylän ympärille. Mulla ei ollut mitään virallista banaaninutturantekolaitetta, joten olin keksilijäs ja muotoilin vaaleista sukkahousuistani pienen pötkön :D  Kiinnitin nutturan todella isolla määrällä pinnejä sekä hiuslakalla ja viimeistelin nätillä kukalla. Tämä kampaus on kätevä myös ylioppilasjuhlissa lakin alla, koska nuttura jää niin matalalle ;)

Tämä oli elämäni ensimmäinen banaaninuttura! Jos ohjeet eivät olleet tarpeeksi selvät tai muuten kiinnostus heräsi, niin voisin toki tehdä tästä yksityiskohtaisen tutorial version! Tietysti erikoista sukkahousuviritelmääni käyttäen, haha.

8 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta :) Toi kukka sopii ihan täydellisesti tohon kampaukseen!

  VastaaPoista
 2. Ihana kampaus, pitää itekkin kokeilla

  secret-things-anna.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 eikun vaan kokeilemaan! :)

   Poista
 3. Ihana tuo kampaus! Tee kohta 80. lukijan kunniaksi videopostaus jossa teet jonkun kivan kampauksen :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 ja kiitos ideasta, kuulostaa ihan hyvältä! Täytyy vaan sitten saada jostain lainaan kamera, jolla voi ottaa videoita :D Mun järkkäri on niin vanhan mallinen ettei siinä ole ollenkaan videotoimintoa :(

   Poista
  2. Aijaa, harmi. No kössit joltaki sen ajaks . Me ootellaan :----3

   Poista
  3. Yritetään yritetään :) vielä pitää päättää millasen kampauksen kuvaisin :D

   Poista