5/12/2013

Kampauksia kevään juhliin - Kiharakampaus ystävälle

Tällä kertaa juhlakampausmallinani ihana ystäväni Paula! Suunnittelimme ja kokeilimme Paulan kanssa kampausta hänen valmistujaisiinsa, koska sain tärkeän tehtävän laittaa hänen hiuksensa valmistujaispäivänä. Ystäväni päätyi toispuoleiseen kiharakampaukseen.

Aloitin kampauksen teon tällä kertaa pidennyksien kiinnittämisellä (eka kerta kun pääsin käsittelemään hiustenpidennyksiä, jännää!). Kun pidennykset olivat kohdillaan, kiharsin ensin hiusten latvat. Sen jälkeen vedin hiukset toiselle puolelle ja kiinnitin pinneillä. Sitten jatkoin kiharoiden tekoa ylempiin hiuksiin siltä puolelta mihin kaikki hiukset oli vedetty. Viimeiseksi laitoin otsahiukset nätisti koholle tupeerausta ja pinnejä apuna käyttäen. Loppuviimeistelyt hiuslakalla.

Tämä kampaus on todella helppo tehdä ja pysyy hyvin laitettuna ja oikeita tuotteita käyttäen nättinä koko päivän :)

4 kommenttia:

 1. teet tosi hienoja ja simppeleitä kampauksia ! saisko toivoa sellasta kampausta joka sopii puolipitkiin hiuksiin, ja on samalla juhlava, mutta sellanen et hiukset on melkeempä kokonaan auki, ei kuitenkaan pelkkiä kiharia. ois kiva jos tämmöstä sais aikaan, jos ymmärsit mitä tarkoitan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3 Juu voin toki tehdä! Onko puolipitkät hiukset tarkalleen minkä pituiset? Siis juuri olkapäille ulottuvat vai niiden yli? :) Kysyn siksi että tiedän kenet otan kavereistani malliksi :)

   Poista
 2. Onpas upea kampaus, oot kyllä taitava! :) Muutenkin kivan oloinen blogi sulla :)

  ♥: http://my--lullaby.blogspot.fi/

  VastaaPoista