7/07/2013

20

Hyvästi teini-ikä. Täytin tänään pyöreät 20 ja olen nyt aikuinen nainen! Haha. Synttäreitä juhlittiin jo eilen parhaassa seurassa barbie teeman mukaisesti. En ole ikinä saanut lapsuudessani kokea upeaa barbie kakkua joten nyt, parempi myöhään kun ei milloinkaan, leivoimme sellaisen yhteisvoimin tyttöjen kanssa ja siitä tuli yllättävän hyvä! Koska olen syntynyt keskikesällä, yleensä aina mulla on ollut mansikkakakku ja tänäkin vuonna äiti toi mulle sellaisen Pääsi siis oikein kahta kakkua syömään. Oli kyllä kerrassaan ikimuistoiset, pinkit ja hauskat synttärijuhlat! Kiitos kaikille mukana juhlineille!

Näin teini-iän päättymisen kunniaksi palataan ajassa taaksepäin kauniisiin IRC-galleria aikojen profiilikuviin ja hauskimpiin villityksiin, saa nauraa!


Lomareissulla kissan perässä juoksentelua. Farkkuhame oli selvästi se ton kesän juttu. Sekä tuo valkoinen huppari jota en helteelläkään hylännyt... Jos joskus löytyi oikein upea uusi vaate/asukokonaisuus niin sitä käytettiinkin sitten monta päivää putkeen :D


Poikien huppari. Muistan kuinka siistiä oli käyttää miesten osastolta ostettua jättimäistä hupparia. Se oli niin cool! Muistan myös ikuisesti kaverien kanssa tehdyt "lähetään ottaa kuvii" -reissut. Hahaha, parhautta. Mun oli jostain syystä pakko aina lisätä jokaiseen kuvaan kehykset kun ne näytti kai jotenkin tyhjiltä ilman?


Loppuun vielä rakkaudella kaunis maahan piirretty sydän oikein tuplakehysten sisällä

12 kommenttia:

 1. Se on mukavaa pelleillä kuvissa, kun sit ilmeetkin ovat sen mukaiset ;) Kiitos hauskasta illasta ja onnea vielä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha tollaset kuvat on just parhaita! :D Kiitos ja kiitos itsellesi oli tosi hauskaa! :) <3

   Poista
 2. Haha, pitäiskö iteki tehä joku postaus omista hienoista IRC-galleriakuvista, jotka oli kaikki tietty ommattu muille ;)

  Paljon onnea!! =) minäki täytän vajaa kuukauden päästä 20, ja ootan innolla tota tuttua ja turvallista mansikkakakkua ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tee ihmeessä!! Vanhat kuvat on just niiiin parhaita :D Ja kiitos paljon! <3 Mansikkakakku on parasta kesällä ;)

   Poista
 3. Toi barbiekakku on ihana!:D Ja hei onnea :))

  VastaaPoista
 4. Ahah määki muistan isot poikien hupparit :D Onnea paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha ne oli niin muotiii sillon ;D Ja kiitos <3 !

   Poista
 5. wouu paljonpaljon onnea :-) ja vitsi miten oot nätti tyttö ♥

  http://o-something.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Herranjumala mikä kakku! Aivan ihana!!! ♥

  VastaaPoista