7/03/2013

SUMMERTIME

Puhelimeen on kertynyt muutamia kuvia alkukesän mukavista hetkistä, ja päätinkin koota ne pariksi pikku kollaasiksi. Tää kesä on ollut jo tähän asti yksi unohtumattomimmista kesistä ja oon nauttinut siitä täysillä! Toivottavasti menee samaa rataa loppukesä!

1. Ihana herkkuhetki Helsingin reissulta. Chocolate fudge brownie on yksi parhaista jäätelöistä mitä olen maistanut! Jos satutte reissaamaan Helsingissä, suosittelen lämpimästä Ben&Jerry's kahvilaa. Jopa se kahvi oli jotain tavallisesta poikkeavaa, nam.
2. Kunnioitusta juhannuseväälle, ananakselle, joka kuitenkin loppujenlopuksi osoittautui raa'aksi...  Tänä vuonna juhannus oli kyllä ehdottomasti yksi parhaista juhannuksista mitä olen viettänyt!
3. Romanttinen iltalenkki ja conversejen ulkoiluttamista, haha
4. JSA kesäpäivä ja opinpas uuden tempun! Aiettä olin tyytyväinen tuon jälkeen

1. Yksi niistä lukuisista päivistä, jonka vietin rannalla rakkaiden ystävien seurassa Täytyy ottaa kaikki ilo irti ihanista rantakeleistä kun ne kohdalle osuu!
2. Kesän ekat mansikat. Kalliitahan ne on ja siksipä tarjoilin ne niin hienosti kun osasin ja tein mulle ja Artturille luksus iltapalan!
3. Auringon nousu noin aamu neljän aikoihin, huomenta Jyväskylä!
4. Pikkusöpöläinen! Tällainen asusteli/asustelee vanhempieni luona takapihalla. Se on todella kesy ja kun katsottiin sitä lähempää niin huomattiin sen jalassa joku epämääräinen pahan näköinen juttu ja päätinkin soittaa eläinsuojeluun ja kysyä neuvoa onko pikkuisella joku hätänä. Sieltä tuli asiantuntija käymään ja sanoi ettei oravalla ole hätää, onneksi

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana toi conssi-kuva <3 :)

  VastaaPoista
 2. toi orava on ehkä söpöin eläin ikinä!! Ihania kuvia, ihana banneri ja ihanat hiukset :-)

  http://lokakuutamo.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Voi ei kun ihania kuvia! :3 ja tosi kiva yksinkertanen mutta hieno banneri.

  cowswings.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Oi ku ihana tää blogi! Nää kuvat varsinkin :)
  jr-myownwayofmylife.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Oijoi vähänkö söpöläinen toi orava! Ihania kuvia, oot supernätti :) <3

  http://chiquine.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on niin söpö pikkunen! :) Ja kiitti paljon! <3

   Poista