8/27/2013

AARTEITA ULLAKOLTA

Valokuvakehysintoilun jälkeen löysin uuden kohteen, lasipurkit! Ja etenkin vanhat sellaiset. Tiesin, että sukuni vanhalla maatilalla on vielä tallessa ihania Riihimäen lasipurkkeja, ja nyt sain haalittua ne itselleni! Mukana tuli myös yksi Karhulan purkki, jonka täytin jo ihanan värisillä lankakerillä. Kaksi purkkia odottaa vielä käyttötarkoitustaan (saa antaa vinkkejä!). Mukana tuli myös hauska pikkuinen maitopönttö, joka sopii täydellisesti tuunaamani kehyksen ja kirpparilta ostetun lasipurkin maljakon viereen.

Onko täällä muita jotka innostuvat vanhoista esineistä sisustuksessa? :)

6 kommenttia:

 1. Minä olen myös haksahtanut noihin ihaniin purkkeihin. Äidin varastoista olen kahminut neljä eri kokoista ilvestölkkiä eteisen senkin päälle kynttilöille ja muulle tavaralle. Yhdestä isosta tein myös Block-henkisen pöytävalaisimen.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kuulostaapa ihanalta! :) Nuo lasipurkit on kyllä niin kauniita!

   Poista
 2. Aivan ihania!! :) Sun blogi antaa niin paljon inspiraatiota <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voooi kiitos ihanasti sanottu ! ♥ :)

   Poista
 3. Moikka! Sulla on tosi kivan oloinen blogi! Oon itsekkin aloittanut vasta blogin kirjoittamisen, olisi kiva jos kävisit tsekkaamassa! Otan mielellään kommetteja ja postaus ideoita yms. vastaan sillä blogini on vasta raakile ja olisi kiva päästä kunnolla alkuun! :)

  http://roaringwiththewind.blogspot.fi/

  ROAR <3 Tiina

  VastaaPoista