8/11/2013

PINK BIKE

Yleensä mulle iskee joka sunnuntai kauhea sunnuntaiahdistus/tylsyys. Tuntuu että viikonloppu on jo ohi eikä jaksa tehdä paljoa mitään tai saa mitään aikaiseksi, hahhah olenpas positiivinen. Tänään päätin, että yritän unohtaa koko sunnuntain olemassa olon ja lähdettiin Artturin kanssa keskustaan syömään kiinalaiseen ravintolaan ja samalla juhlimaan huhtikuussa ollutta vuosipäiväämme näin HIEMAN myöhässä.

Jyväskylä on siitä ihana kaupunki, että kaikki on lähellä ja lähes kaikkialle pääsee pyörällä. Vaikka meillä onkin auto nykyään, kuljen silti erittäin mielelläni rakkaalla ikivanhalla pinkillä pyörälläni En edes tiedä, kuinka vanha se on, ja se on luultavasti kuulunut joskus aikoinaan isotädilleni. Löysimme sen aitasta ruostuneena ja huonokuntoisena ja maalasimme iskän kanssa sen pinkiksi ja kunnostimme sen. Siitä lähtien se on ollut paras pyörä koskaan! Ja uniikki kappale vielä ;) Rakastan vanhoja "mummopyöriä" ja niiden vaihteettomuutta sekä kestävää laatua

8 kommenttia:

 1. IHANA PYÖRÄ! mäkin haluun :D

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Tuollaisia saattaa löytyä ehkä jostain kirppareilta tai käytettyjen pyörien kaupoista, sitten vaan vähän nätin väristä spray maalia pintaan ja tulee huippu hieno uniikki pyörä! :)

   Poista
 2. Oot söpö ja toi pyörä on... maailman ihanin ikinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos ♥ Tuo pöyrä on kyllä niin rakkaus :)

   Poista
 3. Mulla on myös pinkki mummiska..!:-D
  Ihana asu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ne on ihan parhaita! :D Ja kiitti ♥ :)

   Poista
 4. Aaaaa! Oon niiiin kade! Oon aina halunnu pinkin pyörän ja toi on vaan söpöyden multihuipentuma <3 Love!

  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ toivottavasti saat sellaisen! :)

   Poista