8/19/2013

VAATEKAAPIN TÄRKEIMMÄT

On muutamia perusvaatteita, joita "pitäisi löytyä jokaisen naisen vaatekaapista". Kokosin näistä muutamat omistamani suosikit ja lisäsin joukkoon itselleni tärkeitä perusvaatteita ja asusteita.

Valkoinen t-paita. Ehdottomasti yksi lempparivaatteistani, joka on pelastanut monet vaatekriisit. Helppo yhdistää niin arkeen kuin juhlaan, siistiin tai rentoon tyyliin.

Siniset farkut. Lemppariyhdistelmä valkoisen t-paidan tai muun valkoisen yläosan kanssa. Hyvät siistit housut niin töihin, kouluun kuin vapaa-ajallekin.

Pikkumusta. Toimii melkeinpä missä tahansa juhlassa. Helppo yhdistellä kaiken värisiin asusteisiin. Ajaton, mekkojen klassikko.

Valkoinen neule. Henkilökohtainen talven ja syksyn perusvaatteiden suosikkini Ihanan lämmin, mutta silti siisti.

 Musta nahkatakki. Helppo yhdistää asuun kuin asuun. Musta väri toimii aina.

Kauluspaita. Valkoinen kauluspaita on vielä hankintalistalla, mutta käy se vaaleansininenkin! Ihana, siisti vaate esimerkiksi töihin.

Loppuun vielä tärkeimmät asusteet. Musta nahkalaukku, valkoiset helmikorvikset, ruskea vyö ja mustat korkkarit

Perusvaatteiden hankintalistalle jää vielä musta kynähame, vaalea trenssi ja edellä mainitsemani valkoinen kauluspaita.

Mitkä ovat teidän vaatekaappinne tärkeimmät vaatekappaleet?

4 kommenttia:

 1. Kyllä ne valkoiset paidat ihan kaikissa muodoissa on mun vaatekaapissa niitä tärkeimpiä :) Ja farkut!:D Kumpiakaan ei voi koskaan olla liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä! Ne on parhaita! :)

   Poista
 2. Haha! Aika sopivasti tuli tää sun postaus vaatekaapin peruspilareista! Nimittäin just tänäaamuna pohdin että kehtaisko sitä alottaa kunnon vaatekaappirempan ja laittaa kirpparille KAIKKI semmonen turha vaate ja aloittaa täyttämään kaappia kunnon vaatteilla! Noita Hennesin riepuja on vähän liikaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni hyvä että tein tän just sopivaan aikaan! :D Mulla on itellä ollu menossa just tuollanen vaatekaappiremppa tässä lähiaikoina ja aika paljon lähtenyt vanhoja vaatteita varastoon kirppistä odottamaan :D

   Poista