9/09/2013

MUUTAMA SANA KAMPAUKSISTA

Mun päivä on ollut tänään koulussa erittäin kampauspainotteinen, joten jatketaanpa samalla teemalla täällä blogin puolellakin. Oli yhtä juhlaa, kun saimme tehdä vapaasti minkänlaisia lettikampauksia halusimme ja päästää luovuuden valloilleen. Kampausfriikkinä rakastan tällaisia päiviä Uusien ideoiden kehittely on todella mielenkiintoista.

Mutta mistä ne ideat kampauksiin sitten lähtee? Omalla kohdallani kaikki lähtee kokeilunhalusta. Saan päähäni kuvan jonkin näköisestä kampauksesta, ja lähden kokeilemalla kehittelelemään sitä eri tekniikoita yhdistellen. Monet täälläkin nähdyistä kampauspostauksista on tehty randomilla kokeillen ja lopulta olen huomannut että ideahan on ihan toimiva julkaistavaksi! Hiuksia paljon käsittelemällä oppii, miten hiukset saa muotoutumaan mitä erikoisimpiin asentoihin. Tässä puolen vuoden sisällä olen oppinut kampauksista sen, että tekemällä oppii parhaiten. Alku voi olla hyvinkin hankalaa, mutta uskon että mitä vaan voi oppia tarpeeksi harjoittelemalla. Itse haluaisin ihan hirmuisesti oppia ranskalaisen kalanruotoletin, mitä luokkakaverini teki tänään ja sai homman näyttämään helpolta, mutta oma yritykseni näytti enemmänkin epämääräiseltä takkukasalta :D Ryhdyn siis opettelemaan. Vielä minä sen joku päivä nätisti teen!

Yllä olevassa kollaasissa muutamia vanhoja kampauskuvia, joita kaikkia yhdistää yksi asia: kokeilu. Mikä on suosikkisi?

4 kommenttia:

  1. Eka kampaus on upein, voitko tehä postauksen jossa esittelet miten se tehdään ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta! Tuosta on hieman aikaa kun tuollaista kokeilin, mutta voisin toki yrittää uudestaan ja tehdä jonkinlaisen tutorialin! :)

      Poista