9/22/2013

MY DAILY MAKEUP

KASVOT
Meikkivoiteen sijaan tykkään käyttää kosteusvoiteen päällä Lumenen CC-voidetta, joka on ihanan kevyt mutta sopivan peittävä! Tummat silmänaluset ja nenänpielien varjot piilotan Lumenen valokynällä. Puuterina mulla toimii Rimmelin stay matte puuteri ja sävy on n.s väritön, koska käytän puuteria vain meikin kiinnittämiseen ja poistamaan iholta kiiltoa. Aurinkopuuteri antaa kasvoille ihanan kesäisen hehkun. Tämä on ensimmäinen aurinkopuuterini ja siksi halusin ensin testata halpaa ja valitsin Gina tricon aurinkopuuterin ja voin todeta että on hinta-laatusuhde on kohdallaan!


SILMÄT & KULMAT
Jos aamulla ei ole kovin kiire, teen Goshin luomiväreistä tuolla tummimman ruskealla kevyen varjostuksen silmäluomiin. Rajaukset oon aina tykännyt tehdä ihan perus kajal kynällä. Ripsarina tällä hetkellä lemppariripsarin sijaan We care iconin tummanruskea ripsasi, joka on kyllä ihan ok :) Kulmaväreissä halpa hinta toi taas kerran mukanaan iloisen yllätyksen, nimittäin tämä wet n wildin kulmavärisetti on ihan huippu.

HUULET
Huulipunana toimii viikko sitten esittelemäni Stargazerin mattahuulipuna jonka alle laitan ihanaa luomu mansikka huulipunaa

2 kommenttia:

  1. ittekki tykkään tosta cc-voiteesta :)

    http://saltsugarandstyle.blogspot.fi/

    VastaaPoista