10/29/2013

RANSKALAINEN MANIKYYRI


Mulla on lähes aina ollut ja on tälläkin hetkellä todella lyhyet kynnet, koska kasvaessaan pidemmäksi ne liuskottuvat helposti ja ovat muutenkin hauraat. Hassu juttu kylläkin, mutta ranskalainen manikyyri saa kynteni näyttämään pidemmiltä ainakin kaukaa ja luo muutenkin ihanan huolitellun ilmeen. Tykkään itse tehdä valkoisesta osiosta todella leveän.Ja näin se tehdään. Koska kynteni ovat hauraat, laitoin ensiksi kynsiin yhden kerroksen läpinäkyvää kynnenvahvistaja lakkaa. Yleensä ranskalaiseen manikyyriin kuuluu vaaleanpunainen lakka, mutta tykkään manikyyristä enemmän ilman vaaleanpunaista, joten jätin vaaleanpunaisen väliin. Sen jälkeen laitoin tarrat noin kynnen puoliväliin (sain nuo tarrat joskus aikoinaan manikyyrisetin mukana). Sen jälkeen valkoinen lakka kynsien päihin ja kun lakat ovat kuivuneet ja teipit poistettu, viimeistellään vielä päällyslakalla.Tämä manikyyri syntyi näillä kolmella lakalla.

Kuka muu rakastaa ranskalaista manikyyriä?

8 kommenttia:

 1. Lopputulos on vähintäänkin koominen, mutta jos olet itse tyytyväinen niin mikäs siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään kyllä kovasti, mutta kaikilla on mielipiteensä :)

   Poista
 2. Mun mielestä just täydelliset kynnet! Ja niin siistejä ja valoisia kuvia, tykkään<3

  VastaaPoista
 3. Ranskalainen manikyyri on mun kestosuosikki, mutta en vaan osaa! :D Täytyy kokeilla tässä taas uudestaan, kiitos inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden tarrojen avulla se on tosi helppoa tehdä! :) Eikun vaan kokeilemaan :)

   Poista
 4. Jännä kun toi ranskis saa kynnet todellakin näyttämään pidemmiltä, tällasten lyhytkyntisten pelastus <3 Ihana blogi, onneks löysin :-)

  http://fashioninmyheart-essi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on! :D Juuri siks se on mun lemppari :) Kiitos paljon! ♥

   Poista