11/26/2013

ITSETEHDYT VILLASUKAT


Vihdoinkin ne on valmiit! Täällä iloitsee varmaan maailman hitain neuloja, minä :D... Aloitin joskus noin pari vuotta sitten neulomaan hassua sukkaa ja ilmeisesti kyllästyin päästyäni kantapään kohdalle. Vuosi sitten neuloin toisen sukan loppuun ja aloitin neulomaan sille paria, joka taas kerran jäi kesken kantapään kohtaan. Jälleen tänä syksynä kaivoin sukkaprojektin esiin ja hoidin vihdoin ja viimein homman loppuun! Onneksi mulla on ihana mestarineulojaystävä Taina, joka neuvoi mulle nuo kantapäät, iso kiitos! Sukat on neulottu jollain ihan tavallisella ohjeella, mutta nuo koholle jäävät pari raitaa neuloin pelkkää nurjaa.

Oletteko te neuloneet lähiaikoina jotain kivaa? Kertokaa! :)


6 kommenttia:

 1. Mä en oo neulonut viime aikoina oikein mitään kun ei oo aikaa eikä lankoja... Joululomaksi suunnitelmissa kaulahuivi!

  Hauska malli noissa sukissa, tykkään tosta nurjan muodostamasta "makkarasta" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaulahuivi kuulostaa ihanalta! Onneksi joululomalla on aikaa :) Haha noi makkarat on kyllä hauskat :D niistä näiden sukkien koko idea oikestaan lähti! :)

   Poista
 2. ihanat sukat! noi kelpaa kiskasta jalkaan näillä pakkasilla:-D Voi kun itekin jaksais neuloo, ois niin kiva tehä kaikenlaisia söpöjä sukkia ja semmosia!

  http://pihlalina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ♥ Joo nää tuli sopivasti valmiiks just kun alkoi toi kauhea kylmyys! :D Neulominen on kyllä mukavaa :)

   Poista
 3. Upeet<3 Voi että aina kun katsoo kaikkia ihania neuletöitä niin tulee sellainen olo että mäkin haluun! :D Teen aika paljon käsitöitä, mutta en ole koskaan oikein osannut neuloa :D Eiköhän se siitä pikkuhiljaa, jos vaikka aloittelisin ihan perus oikein-nurin pötköhuivin tekemisellä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lempi! <3 Eikun vaan neulomaan! :) Kannattaa just alottaa kaikista perusjutuista ja siitä se sitten lähtee :) Sitten kun oikein paljon neuloo niin se oma ns. käsiala alkaa muodostua ja sitten voi kehitellä kaikkia hauskoja uusia tekniikoita! :)

   Poista