11/20/2013

LETTINUTTURA TUTORIAL


Tänään päätin hyödyntää vapaa-aikaa koulussa ja tehdä kampaustutorialin harjoituspään avulla! Tykkään kyllä enemmän tehdä kampauksia muille ihmisille tai itselleni, mutta välillä on ihan kivaa hyödyntää harjoituspäitä. Lettejä oli toivottu, ja tässä olisi ensimmäinen letteihin liittyvä tutorial. Suunnitelmissa on myös muutama erilainen lisää!


1. Jaa hiukset kolmeen osaan niin, että ylimmäinen osa on paksuin ja kaksi ohuempaa osaa ovat keskenään saman paksuisia. Päälimmäiset hiukset erotin vinolla jakauksessa alimmista osioista.
2. Seuraavaksi tehdään jokaisesta osiosta tavalliset letit. Laitoin lettien päihin hetkeksi aikaa pienet klipsit etteivät ne purkaannu.
3. Vedä lettejä varovasti isommiksi. Halutessaan voi vetää myös varovaisesti pienen osan hiuksia n.s letin ulkopuolelle, kuten itse tein. Nutturasta tulee mielenkiintoisemman näköinen!
4. Pyöräytä ensimmäisenä isoin letti alakautta ylös oikealle niin, että se asettuu ympyrän muotoisesti. Kiinnitä pinneillä ja hengettömillä (kiinnitysvaiheessa poista klipsit latvoista!)
5. Seuraavaksi alemmat letit. Pyöräytä oikean puolimmainen letti vasemman kautta ison letin ympärille. Tee sama toiselle letille vasemmalta oikealle. Kiinnitä osiot pinneillä/hengettömillä.
6. Viimeiste hiuslakalla. Itse jätin lakan kokonaan pois harjoituspään takia, siksi kampaus kuvassa vähän pörröttää :D

Jos ohjeissa oli jotain epäselvää, kysykää! :) Ja kertokaahan kampaus/postaustoiveita jos tulee mieleen!

4 kommenttia:

 1. Mulla on aika lyhyet hiukset, mietin, että voisko tän jotenkin toteuttaa nutturavalkin avulla? Tosi kaunis kampaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka lyhyet hiukset? :) Nyt alkoi itseänikin kiinnostaa ja voisinkin testata tätä vaikka lyhythiuksiselle kaverille! Kiitos kun kysyit! :) Ja kiitti paljon! ♥

   Poista
 2. Aivan tajuttoman hieno!! Nää sun hiustutorial-postaukset on aina niin kivoja ja saan paljon uusia ideoita :) sä oot kaiken lisäks ihan huipputaitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii miten ihanasti sanottu! kiitos paljon! :) ♥ Tosi ihanaa kuulla että saat ideoita täältä! :)

   Poista