12/13/2013

DIPPIVÄRJÄYS COLOR MASKILLA


Ollaan aloitettu värjäykset koulussa ja päästy kokeilemaan muutamia kivoja uusia juttuja. Kuvassa on Millan hiukset, joita oon tällä viikolla kolmena päivänä värjäillyt ja saatiinkin haluttu lopputulos :) Vaalennuksen lisäksi tehtiin latvoihin hauska vaaleanvioletti dippivärjäys Color maskeilla, mikä on helppo kenen tahansa toteuttaa kotona!


Tarvitset: Haluamasi värisen color maskin, värikupin ja sudin, hoitoainetta ja kumihanskat

1. Lähtötilanne, vaalennetut hiukset.
2. Sekoitettiin kahta eri color maskia + niiden sekaan paljon hoitoainetta että saatiin haluttu väri. Color maskia riittää todella pieni tippa ja mitä enemmän sekaan lisää tavallista hoitoainetta, sitä vaaleampi väri tulee olemaan. Laitettiin vaalempaa seosta koko latvaan ja tummempaa ihan alimpiin latvoihin.
3. Väri on helppo levittää sekä sudin että käsien avulla. Vaatteet pitää suojata hyvin. Annettiin värin vaikuttaa noin 15 min.
4. Lisättiin lopuksi vielä hiusten muihin osiin Goldwellin vaahtosävyte taittamaan keltaisuutta. Vaahtosävytettä pääsi hieman myös latvaan joten siksi lopputulos oli violetimpi, mutta sepä ei ollenkaan
haitannut!

Color maskeja on saatavilla myös pienemmässä pakkauskoossa, joka onkin kätevää kun ajatellaan tämän tapaista sävytystä ja värien sekoittelua keskenään. Ihanaa on vielä se, että Color mask on lisäksi myös tehohoitoaine! Onko joku muukin kokeillut tällaista dippivärjäystä? :)


4 kommenttia:

 1. Ihanat latvat! Itse tein punaiset dippini samalla tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kiva kuulla :) Color maskit on kyllä niin käteviä tohon hommaan! Kävin katsomassa blogistasi, on kyllä ihanat punaiset latvat! <3 :)

   Poista
 2. Aina kun näkee dippejä, tekee mieli olla blondi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten eikun vaan vaalentamaan! :) on nuo dipit kyllä nättejä <3

   Poista