12/09/2013

PARI PIKAKAMPAUSTA


Pitkästä aikaa tein todella yksinkertaisia ja nopeita pikakampauksia! Yksi helppo nutturakampaus jäi tästä postauksesta puuttumaan, mutta lupaan sen ilmestyvän tänne myöhemmin :)

Ensiksi todella yksinkertainen lettikampaus! Ensiksi kampasin kaikki hiukset toiselle puolelle. Sen jälkeen erottelin pienen osion otsahiuksista ja tein tavallisen letin. Kiinnitin letin pinneillä niskaan, niin hiukset eivät pääse karkaamaan toiselle puolelle. Tätä kampausta voi piristää helposti myös tekemällä latvoihin laineita muotoiluraudalla. Kuvassa mulla edellispäivän jo vähän suoristuneet laineet :D


Vaihtelua tavalliselle ponnarille vähän muhkeammassa muodossa. Ensin tupeerasin hiusten tyveä takaraivon kohdalta, siloittelin päälimmäiset hiukset varovasti harjalla ja kiinnitin ponnarille jättäen niskaan hieman hiuksia vapaaksi. Kiinnitin kaksi pinniä ponnarin yläpuolelle tukemaan tupeerausta. Lopuksi tupeerasin hieman vapaaksi jääneitä niskahiuksia ja kieritin ne ponnarin ympärille. Latvat kiinnitin pinneillä ponnarin alle.

Jos tutorialversio näistä kampauksista kiinnostaa, kertokaahan!

Loppuun vielä kysymys, kiinnostaisiko postaus muotoiluraudalla tehdyistä kiharoista? Tilaamani muotoilurauta saapuu pian... :)


8 kommenttia:

 1. Ihan supernäppärä idea tuo ensimmäinen! Ei tarvis aina tuhannella pinnillä kiinnittää hiuksia toiselle puolelle, kun ne sais pysymään noinkin simppelisti ja nätisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kätevä tuo letti! Parilla pinnillä pysyy paikoillaan :)

   Poista
 2. niiin kiva toi eka lettikampaus! pitää ehdottomasti kokeilla:-)

  http://pihlalina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Onpas kivoja kampauksia! Vielä kun jaksaisi aamulla alkaa vääntämään hiusten kanssa ja onnistuisi menettämättä hermoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! <3 Tuo eka kampaus on ihan supernopea, sen tekee vaikka aamulla kiireessä! :)

   Poista
 4. Laitoin sulle haasteen mun blogissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kävin katosomassa, mutten onnistunut löytämään haastetta, linkitä se mulle tähän? :)

   Poista