12/06/2013

PIKKUISET JOULUT


Äsken vietettiin meidän luokan pikkujouluja pikkuisella porukalla, koska moni ei päässyt paikalle. Oli silti aivan ihanat pikkuiset joulut Tällä kertaa jätin jatkot väliin, mutta yleensä etkot onkin niitä hauskimpia!


Illan asu oli aika rento, valkoinen pitsi/kangas paita + farkut ja hiukset huolettomasti sotkunutturalla. Aina juhliin mennessä pukeudun asuun, joka sopii tilanteeseen mutta on myös hyvän tuntuinen päällä, ja tämä asu on juuri sellainen.


Ihana Milla Opin vasta tänään käyttämään uuden kameran itselaukaisinta ja innoistuinkin siitä sitten ihan toden teolla :D


Parturi-kampaaja opiskelijoiden pikkujouluihin kuuuu oleellisesti myös hiustenlaitto! Laitettiin osalle jo koulussa kampauksia koulupäivän lopussa, vaikka oltiin jo koko aamupäivä tehty kampauksia asiakkaille. Tällaisia koulupäiviä (kampauspäiviä) saisi olla kyllä enemmän!


Nyt mulla oli hyvä syy ostaa kallista joulusuklaata, joka on muuten jotain maailman parasta. Jos ette ole vielä maistaneet, nyt äkkiä kauppaan hakemaan tällainen herkkulevy!


Loppukevennykseksi vielä juuri sellainen hetki mistä eilisessä postauksessani puhuin "Ensi kerralla, kun kameran käteeni otan, lupaan että muistikortille tallentuu jokin mukava hetki, jota voin myöhemmin hymyillen muistella"  Juni onnistui jotenkin pukemaan takin väärin päin, ja tää hetki oli meille jotenkin niin sanoinkuvaamattoman hauska :D haha söpö

Pikkujouluja riittää, olisi nimittäin vielä muutamat edessä! Kuinka te olette juhlistanee pikkujouluja tänä vuonna? :)

Hyvää yötä


6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!<3 ja oli kyllä älyttömän mukava ilta :))) t.milla

  VastaaPoista
 2. Voi että kuinka nauroin Junin kuvalle :DD Iloinen pikkujoulutunnelma välittyi tänne ruudun toiselle puolelle asti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha se on kyllä niiiin paras!! :D Vooi kiva kuulla <3 oli kyl mukava ilta! Toivottavasti meistä ois ens kerralla kaikki mukana! :)

   Poista