1/19/2014

IHONHOITOTUOTTEENI

Puhdistan meikit joka ilta Nivean puhdistumaidolla, joka poistaa hyvin samalla myös silmämeikin. Aina ihon puhdistuksen jälkeen käytän kasvovettä, joka palauttaa iholle sen normaalin ph-arvon. Ennen pesin kasvot joka aamu vedellä käyttämättä kasvovettä tai puhdistusmaitoa. Se teki ihostani kuivemman joten nykyään käytän aamuisin kasvojen puhdistukseen pelkkää kasvovettä, jolla saa helposti pyyhittyä pois yön aikana iholle tulleet epäpuhtaudet!

Kosteutukseen käytän Nivean control shine geelimäistä voidetta, koska mun iho rupeaa päivän mittaan kiiltämään aika helposti. Lisäksi käytössä on erisanin silmänympärysvoide, jota pitäisi muistaa käyttää useammin... Silloin kun iho alkaa kuivua erittäin paljon (kuten etenkin nyt pakkasten aikaan) käytän Vichyn idéalia voidetta, jonka sain bloggers' inspiration day tapahtumasta. Meikin alla en kuitenkaan uskalla käyttää tuota voidetta, koska iho alkaa kiiltämään helposti kun olen tuota laittanut, joten tykkään käyttää tuota enimmikseen öisin! Joku kunnon tuhti yövoide tulisi kyllä näiden joukkoon hankkia nyt etenkin talven ajaksi.

Kasvojen kuorintaan käytän freemanin ihanan tuoksuista greippikuorintaa, joka tekee ihosta mukavan pehmeän. Silloin tällöin käytän myös Marilou bion puhdistavaa savinaamiota.

Ihonhoitotuotteet eivät rajoitu pelkästään kasvoihin, joten tässä kaikki tämän hetkiset vartalovoiteeni. Jos joku ihmettelee, miksi kolme erilaista, niin tuon Lumenen ja Giorgio armanin voiteet sain joululahjaksi :D Eniten käytössä on tällä hetkellä tuo Lumenen voide. Kaikkia näitä yhdistää kiva tuoksu, etenkin tuo Giorgio armanin  voiteen tuoksu on ihana, ja kätevä kun ei halua käyttää hajuvettä mutta haluaa mietoa tuoksua :) 

Löytyykös teiltä jotain näistä? :)


2 kommenttia:

 1. Sulla on ihana blogi !
  Tää ulkoasu on upea ja kaikki on niin hyvin suunniteltua. Kuvatkin on ihanan vaaleita ja raikkaita. Sä ansaitsisit kyllä enemmän lukijoita :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos aivan ihanasti sanottu! <3 Tällaisia kommentteja on ilo lukea :)

   Poista