1/14/2014

KUN TEKNIIKKA PETTÄÄ

Osa jo varmaan lukikin mun pikaisen päivityksen kuvien katoamisesta, mutta nyt voin kertoa että asia on ainakin osittain jo korjattu. Tästä alkaakin eräänlainen muistipeli, koska joudun lisäämään jokaikisen kuvan muutaman kuukauden takaisiin postauksiin ja muistelemaan mikä kuva mihinkin kuului.

Kun tutkin kuvien häviämisen syytä tarkemmin, taisi se johtua photobucketin tilan täyttymisestä, ja kuvat takaisin saadakseni joutuisin maksamaan kyseisen kuvapalvelun käytöstä, tai jos oikein ymmärsin odottamaan kuukauden että kuvat palaavat. Jos edes palaavat. Nyt harmittaa kun en ymmärtänyt selvittää tällaisen ilmiön olemassaoloa aikaisemmin. Nyt sitten alan opettelemaan Flickrin käyttöä, joka ei ainakaan näin alkuun kovin helpolta tunnu joten kaikki vinkit otan iloisesti vastaan! :D

Pahoittelen tätä teknistä mokaa. Yritän korjata ongelman mahdollisimman pian ja saada tehtyä huomiseksi yhden postauksen, johon kuvat onkin jo koneella (turvallisesti) odottamassa! :) Nyt vaan kärsivällisesti vanhoja kuvia palauttelemaan.


2 kommenttia:

  1. Flickir on tosi helppo käyttää kun siihen vaan tottuu. Mun mielestä se on jopa vähän helpompi kun photobucket! :) Kurjaa et joudut miettimää et missä postauksessa on ollu mitkäkin kuvat, homma on varmaa ihan älyttömän iso :s

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa aloinkin jo pikkuhiljaa ymmärtää miten sitä käytetään! Jee :D Kiitos kun suosittelit :) Joo iso homma tulee kyllä :/ mutta vielä ne kuvat paikkansa löytää :)

      Poista