1/02/2014

OMAN VÄRIN KASVATUS - MISSÄ MENNÄÄN?


Pohdin marraskuun alussa tässä postauksessa oman hiusvärin kasvattamista takaisin, ja päätinpä sitten oikeastikin ryhtyä tuumasta toimeen. Ei siis enää vaalennusta eikä tummennusta. Välillähän tämä ratkaisu kuulostaa suoraan sanottuna järjettömältä, kun miettii minkänlaisia hauskoja erilaisia värjäyksia voisin kokeilla kun kampaajaksi opiskelen. Koulussa oon kuitenkin huomannut, että omien hiusten laittopäivinä on mukavampaa tehdä kaverille jokin huikean hieno uusi värjäys, kuin olla itse värjättävänä :)Viimeksi mulle laitettiin vaaleita raitoja muistaakseni lokakuun alkupuolella, ja sen jälkeen olen tainnut pari kertaa sävyttää tuota vaaleaa hieman kylmemmän sävyiseksi. Saatan tämän kasvatusprojektin aikana käyttää jotain kevytsävytettä tuohon vaaleaan, jos rupeaa oikein kellertämään. Kuten ylläolevasta kuvasta huomaa niin ihan kivasti jo näkyy tuota omaa väriä!

En ole ennen osannut arvostaa hiusteni luonnollista väriä, kun vasta nyt. Olen alkanut pitää enemmän hiuksia kiinni nyt kun oma väri alkaa näkyä, koska huomaan sen sopivan ihon väriini todella hyvin. Luontoäiti on viisas värien suhteen, ei muuta voi sanoa.

Alla olevassa kuvassa vähän taustatietoa uusille lukijoille, mitä olenkaan hiuksilleni tehnyt.1. Tummat, kaupanväreillä värjätyt hiukset syksyllä 2012. Laitoin tuon tumman päälle vielä toisen kerroksen samaa väriä kun juurikasvu tuli näkyviin. Tottakai laitettiin väri myös latvoihin niin pääsi mukavasti kerrostumaan hiukseen... :D 2. Päätin että haluan vaaleanruskeat hiukset. Tein värinpoiston > tuli oranssi > päälle joku random kaupan vaaleanruskea väri ja tulos oli... öööö, kirjava? Tästä sekoilusta voitte lukea lisää täältä :D 3. Äkkiä kampaajalle, tuloksena ihan nätti vaaleanruskea 4. Jostain syystä kyllästyin vaaleanruskeaan, halusin vaaleita raitoja. Tämä kuvan on muistaakseni otettu ekojen raitojen jälkeen. Tuon kuvan jälkeen olen laittanut vuoden sisällä lisää raitoja varmaan suunnilleen viisi kertaa.

Tällaisen operaation mun hiukset ovat siis kokeneet, joten nyt annan niiden levätä!

Hei kaikki oman värin kasvattelijat, kertokaa mulle miten menee ja jos oma blogi löytyy niin linkkailkaa aiheeseen liittyviä postauksia! Olisin kiinnostunut lukemaan :) Viime postaukseen todella moni tuli jakamaan kokemuksiian, tehdään näin nytkin :) !


12 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä kauniit hiukset <3 Muakin välillä harmittaa koulussa heittää hyviä värjäystilaisuuksia "hukkaa", mutta toisaalta on sit siistiä kun voidaan sanoa, että meillä on meidän luonnolliset värit päässä ja tukka hyvässä kunnossa (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Essi! <3 Sullakin aivan ihanat! :) Joo tuntuu kyl tosi hassulta heittää hukkaan noita värjäystilaisuuksia :D mut toisaalta se on jotenkin niin siistiä kun voi aina kokeilla luokkakavereille kaikkea hauskaa, mitä ei omiin hiuksiin tulis ikinä tehtyä! :D

   Poista
 2. Ihanat hiukset sulla :) Mäki rupesin lähi-aikoina samaan juttuun ,kun kyllästyin värjäämiseen .Aattelin nyt saa riittää ja kasvatetaan oma väri takas joka on vaaleanruskea ja mulla nyt blondit .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina! <3 Mulla vähän sama myös että jatkuva värjääminen alkoi kyllästyttää :/ Onnea kasvatusprojektiin! Kyllä me vielä omat värit takaisin saadaan :)

   Poista
 3. Oon käynyt samanlaista kamppailua mun hiusten kanssa. Vasta nyt oon tajunnut, että se oma luonnollinen väri sopii parhaiten! Tuskin ihan tuolle linjalle lähden että kasvattaisin luonnollisen värini kokonaan takaisin, mutta mahdollisimman lähelle sen sävyä olisi kiva päästä. :)

  Tästä sun blogista on tullut kyllä lyhyessä ajassa ihan yks mun lemppareista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Julia ihanasti sanottu! <3 Joo niinhän se on, että se oma väri on usein kaikista sopivin :) Saa nähdä pääsenkö itsekään koskaan ihan kokonaan omaan väriin, vai kyllästynkö kesken projektin ja otankin tyyliin lisää raitoja :D

   Poista
 4. Itekin alotin kesällä oman tukka värin kasvattelun. Tai kesäkuussa värjäsin tukan viimeksi..... no nyt sitten ennen joulua kävin tyveen laittaa vähän raitoja ettei näyttäis niin äklöltä. ja nyt on on ollu kiva tukka... ei kyllä millään jaksais oottaa että hiukset kasvaisi. ääää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä mietin itsekin noita raitoja että pitäiskö jossain vaihessa kasvatusta laittaa... :) Tsemppiä kasvatusprojektiin, kyllä se oma väri sieltä vielä tulee! :)

   Poista
 5. täällä on kanssa yksi oman värin kasvattaja! :D tsemppiä sullekin ;)

  wildheartsae.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla että kohtalotovereita löytyy näin monta! :) Ja kiitti <3 Sulle myös :) !

   Poista
 6. Kaikesta huolimatta kyllä tuo tumma hiusväri oli kaunein.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan se kyllä kiva ja välillä ehkä vähän kaipaankin sitä :D mutta se oli myös työläs ylläpitää :/

   Poista