1/06/2014

SUNDAY'S

Heips! Mun viikonloppu kului pääkaupunkiseudulla serkkujen luona, jonne lähtö tuli ihan yllätyksenä ja suunnittelematta. Joskus on kyllä ihan mukavaa lähteä reissuun lyhyellä varoitusajalla ja liikoja miettimättä! Tekemistä riitti lähes kokoajan joten siksi nappasinkin kuvat asusta ja uudesta paidasta nopeasti peilin kautta.


En ollut varautunut shoppailureissuun, mutta tällainen mukava paita sieltä löytyi! En ole hetkeen ostanut mitään noin "poikamaista" ja rentoa vaatetta. Oon pohtinut mun pukeutumista ja vaatetyyliä aika paljon tän viikonlopun aikana ja miettinyt ettei mitään selkeää linjaa mulla ole. Välillä tykkään käyttää erittäin naisellisia vaatteita, hameita ja korkkareita, mutta useammin viihdyn kuitenkin tennareissa, farkuissa ja rennoissa paidoissa. Toisaalta vaihtelu on ihan virkistävää ja eihän ole pakko noudattaakaan mitään tiettyä vaatetyyliä :) Toisaalta taas ihailen ihmisiä jotka ovat selkeästi oman tyylinsä löytäneet. Sattuuko muilla olemaan samankaltaisia ajatuksia? :D


6 kommenttia:

 1. Ihana paita! :) Ja nuo tyynyt tuolla takana! ♥

  VastaaPoista
 2. Ooo, ihana t-paita! Toi ois täydellinen jonku suht tiukan minihameen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Milla! :) <3 Mietin tänään just samaa että pitäis kokeilla tota hameen kanssa! :D

   Poista
 3. Haha, hyvä kun Janikan kanssa justiin yks ilta juteltiin siitä, kun ollaan monesti mietitty, että minkälaista tyyliä sitä lähtis hakemaan ittelleen, ja molemmat ollaan päädytty kumminkin tämmöseen tyylittömään tyyliin, että kaikkea kuviota ja väriä sekasin kuhan on lämmintä ja mukavaa ja jotenkin molemmat tarttuu aina vaan friikimmän näkösiin vaatteisiin.. :D Sitten siinä mietin että sulla, Anniseni, on kyllä kiva tyyli. Tai että ku ei tommonen mulle kävis mutta sulla on jotenkin semmonen kivan basic-tyyli, mutta siinä on silti jotain sua :) Ihana tuo paita kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taina, kun seuraavan kerran nähään, me niin jutellaan tästä aiheesta! :D Ja kiitoksia paljon! <3

   Poista