2/25/2014

APUA HIUSTEN KASVATUKSEEN?


Oman värin kasvatus jatkuu edelleen enkä aio luovuttaa ;) Työssäoppimisen loppupuolella hiuksiin tehtiin pientä käsittelyä, sävytettiin vaaleaa latvaa hieman ja puhdistettiin oman värin sävyä sekä leikattiin latvoja. Nyt ei vähään aikaan mitään käsittelyä tarvita! Tuo kuva on otettu tänään ja kivasti alkaa oma väri jo erottua. Aijemmat postaukset oman värin kasvatuksesta löytyvät täältä ja täältä.

Välillä meinaa kyllä kärsivällisyys loppua ja mietin miksi mun hiukset ei voi vaan kasvaa nopeammin. Ihan kuin joku olisi kuullut mun ajatukset, nimittäin hetki minulle tarjottiin mahdollisuus kokeilla Active Beautu Hair & Nails lisäravinnetta, joka tehostaa hiusten ja kynsien kasvua sekä vahvistaa niitä. Otin mielelläni tuotteen kokeiluun, koska tämähän sopii tähän oman värin kasvatus - projektiin paremmin kuin hyvin!Sitten hieman tietoa Active Beuty Hair & Nailsista

Active Beauty Hair & Nails sisältää bambua, jonka vaikuttavana aineena on orgaaninen piihappo. Bambu on hyvä ainesosa kauneuden hoidossa, koska se luonnollinen piihappo imeytyy nopeasti. Tuote sisältää myös sinkkiä ja biotiinia, jotka edistävät hiusten kasvua ja sinkki auttaa kynsiä kasvamaan ja vahvistumaan. Tuotteen vaikutukset näkyvät noin kuukauden sisällä kuurin aloittamisesta. Active Beauty Hair & Nails sopii hyvin hiuksia kasvattaville henkilöille tai niille jotka kärsivät erilaisista hius- tai kynsiongelmista. Tuotteen kehittäjä on suomalainen perheyritys Harmonia.

Lisätietoja tuotteesta lödät täältä: http://activebeauty.fi/Tänään lähtee kokeiluun kolmen kuukauden kuuri. Annostus on 1-2 tablettiä päivässä. Kuukauden päästä tulen kuvien kanssa kertomaan, miten homma on lähtenyt käyntiin! Koska tuotteella on vaikutusta myös kynsiin, kerron luultavasti jatkossa myös kynsieni tilanteesta. Mielenkiinnolla odotan että miten tämä lähtee toimimaan!

Jos kiinnostuit Active Beautystä ja haluat tilata sitä itsellesi, saat 4.3 asti tilattua Terveysteekistä -10% hintaan alekoodilla: ActiveB
Tässä vielä kuvaa missä kohtaa oman värin raja kulkee. Kuukauden kuluttua otan uudet kuvat noista samoista kohdista, ja sitten voidaan vertailla onko huomattavaa muutosta tapahtunut.

Active Beauty Hair & Nails lisäravinteet saatu blogiyhteistyön kautta


6 kommenttia:

 1. sun hiukset on niin ihanan väriset ja muutenkin ihanat :3

  VastaaPoista
 2. Oot jo kyllä hyvässä vauhdissa kasvattamassa omaa väriä takaisin! Ihana blogi, liityin lukijaks :)

  Oon ite aloittanu oman värin kasvatuksen vasta joulukuussa,et hommaa on vielä vähäsen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Terhi! <3 Tervetuloa seuraamaan blogiani! :) Joo aloitin ton kasvattelun joskus viime syksynä ja ihan hyvin on edenny :) Tsemppiä kasvatusprojektiin! :)

   Poista
 3. vooi, olispa mullakin jo noin pitkällä kasvatus! ite alotin kesällä (tai kesällä värjäsin viimesen kerran) kadvatuksen, ja tuntuu ettei mitänä oo tapahtunu! joku muutaman sentin tyvikasvu on, sulla taas on jo noin pitkällä.. kerro sun kasvatus salaisuudet? :D miten hoidat hiuksias? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kun oon ollut blondi, oon värjännyt hiuksia vaan raidottamalla, niin aina raidottaessa on jätetty vähintään sentti sinne tyveen niin se on ikäänkuin "nopeuttanut" tätä kasvua koska aina jää vähän tyveä näkyviin :) Hiuksia hoidan pitämällä hiukset ja hiuspohjan aina puhtaina, käyttämällä lämpösuojaa ennen lämpökäsittelyjä, käytän myös melkein joka päivä hiusöljyä latvoihin ja koitan olla rasittamatta hiusta turhaan :) Myös hyvä ja monipuolinen ruokavalio vaikuttaa hiusten kuntoon ja kasvuun! Hiusten kasvunopeus on todella yksilöllistä, toisilla kasvaa nopeammin ja toisilla hitaammin, mutta uskon että hyvällä hoidolla (ja ehkä noilla lisäravinteillakin) on vaikutusta hiusten kasvuun :) Tsemppiä kasvatusprojektiin! <3 kyllä se oma väri sieltä vielä tulee! :)

   Poista