2/07/2014

HAMPPU KÄSIVOIDE TESTISSÄ

Talvi on pahinta aikaa vuodesta mun käsien iholle, joka on jo entuudestaan kuiva. Kampaajan hommissa myös kädet ovat kovilla, kun vesi kuivattaa ihoa. Mun kädet ovat tällä hetkellä todella pahassa kunnossa, ja oon alkanut kokeilemaan kaikenlaisia voiteita ja tällä kertaa vuorossa on paljon suositeltu The body shopin hamppu käsivoide. Normaali hinta tälle oli noin viisitoista euroa, mutta ostin tämän tarjouksesta hintaan 10e.

Tykkään todella paljon voiteen paksusta koostumuksesta ja kyllä se tuntuu olevan hieman hoitavampaa kuin perus markettirasvat. Ihmeitä en kuitenkaan ole vielä saanut aikaan muutaman viikon kokeilulla. Kaikista paras olisi laittaa hamppu voidetta yöksi käsiin ja puuvillahanskat päälle, mutta jotenkin onnistun nukkuessani heittämään hanskat pois :D Hyvältä käsivoiteelta tämä kyllä tuntuu, joten voisin harkita ostavani uudestaan. Oletteko te kokeilleet hamppu käsivoidetta? Kertokaa mielipiteitä! Samalla mulle voi suositella jotain oikein tehokasta käsivoidetta minkä olette kokeneet hyväksi! :)


8 kommenttia:

 1. Itselläni on myös tuota hamppurasvaa ja käytän sitä yleensä juurikin öisin, jos nyt ylipäänsä muistan rasvata käsiäni. Päivittäisessä käytössä lempparini on apteekista saatava Acon Rich Care hand cream - mielestäni tämä rasva on hyvin kosteuttava ja tuoksu on myös aivan ihana! Itselläni eivät ihan mitkä tahansa rasvat edes kunnolla toimi sillä varsinkin talvisin mun kädet on todella kuivat, välillä jopa niin kuivat että kämmenselät ovat täynnä ihottumaa ja rystyset vuotavat verta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on kans just tollee että ihan haavoja tulee :/ Kuulostaa hyvältä tuo Acon rasva, voisin seuraavaksi kokeilla! :)

   Poista
 2. Täällä taitaa olla neljäs tuubi menossa, eli paluuta markettien litkurasvoihin ei ole ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että olet tykännyt tuosta käsivoiteesta! :)

   Poista
 3. Dermosilin primo-käsivoide on osoittauunut mun suosikiksi! tosin sitä saa kai vaan tilaamalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kokeilleeni tuota joskus ja muistan ikuisesti sen ihanan tuoksun!! :) Vois kyllä tilata joskus :)

   Poista
 4. Oma lemppari jo monen vuoden ajan! Joka ilta ennen nukkumaanmenoa laitan kasiin ja aamulla ovat ihanan pehmoiset ja sileat. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla että toimii sulla noin hyvin! :)

   Poista