2/01/2014

HIUSTEN SUORISTUS

Pääsin testailemaan uutta ghd:n muotoilurautaani pikkusiskoni Ellin luonnonkihariin hiuksiin, ja hyvin toimii! Ensimmäisessä kuvassa Ellin hiukset ovat luonnollisessa tilassaan, eli kiharana ja toinen on otettu heti suoristuksen jälkeen. Ennen suoristamista laitoin latvoihin hiusöljyä sekä lämpösuojan.
Sain muutama viikko sitten tilaamani ghd:n muotoiluraudan. Tehtiin koulun kanssa yhteistilaus ja oikeastaan en tätä pääasiassa itseäni varten tilannut, vaan enemmänkin asiakaskäyttöön :) Tämä muotoilurauta on mulle jo entuudestaan tuttu, koska koulussa käytetään juuri näitä. Erittäin kätevä vehje tämä on, että suosittelen kyllä lämpimästi kaikille!

Lopuksi vielä muutamia pikkuvinkkejä hiusten suoristamiseen

Suorista hiukset pienissä osissa. Kiinnitä päälimmäiset osat esim. klipsillä (kuten kuvasta huomaan mulla jäi klipsit kotiin...) ylös ja ota aina sopivan ohuita osioita suoristettavaksi
Käytä AINA lämmöltä suojaavaa hiustuotetta
Öljyllä saa mukavasti lisää kiiltoa. Voit laittaa esimerkiksi öljyn ennen lämpösuojaa. Lämpösuojan sisältävä öljy olisi tietysti parhain vaihtoehto tähän hommaan!
Älä suihkuta lämpösuojaa liikaa, etteivät hiukset kastu litimäriksi. Muutama suihkaus riittää
Käytä apuna kampaa kun suoristat, jos mahdollista
Viimeistele hiukset kosteussuojan sisältävällä hiustuotteella


11 kommenttia:

 1. Ellin hiukset on kasvanu ihan sikana! :O

  VastaaPoista
 2. Heiii, haastoin sut! Käy kurkkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta Julia! <3 :) Oon joskus tehnyt tuon samaisen haasteen, mutta voisin kyllä tehdä uudelleen koska noi kysymykset on niin hyviä! :D Ja onhan siitä jo aika kauan kun tuollaisen viimeksi tein! :)

   Poista
 3. Aikas iso ero! Vaikuttaa tosiaankin hyvältä laitteelta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Toi on parhain muotoilurauta mitä tiedän! :)

   Poista
 4. Hei! Oisko sulla suositella jotain lämpösuojaa ja öljyä, mitä suoristamisessa kannattaisi käyttää? Kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! :) Itellä on tällä hetkellä käytössä Schwarzkopfin gliss öljy joka on toiminut hyvin ja moroccan oilit on myös todella hyviä mitä oon testaillut :) Lämpösuojana tykkään käyttää paljon voidemaisia tuotteita, mitkä voi laittaa märkiin hiuksiin öljyn kanssa ennen foonaamista ja muotoilua ja niitä olen kokeillu mm. Cutrinilta ja aussielta :) Jos kuitenkin suoristaa hiuksia kuivana, eikä hiuksissa ole vielä mitään lämpösuojaa, suihkeet joissa on lämpösuoja toimivat hyvin! Itseltäni ei tällä hetkellä sellaista löydy, mutta kaverini suositteli Goldwellin suihketta, muistaakseni sleek perfectionia :) lisätietoa löytyy täältä http://www.goldwell.fi/tuotteet/muotoilu/stylesign/straight/ :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Ole hyvä <3 Kiva jos näistä oli hyötyä! :)

   Poista