2/18/2014

KAMPAUKSIA TREENEIHIN


Tavallisen ponnarin sijaan on kivaa piristää treenejä erilaisilla kampauksilla :) Treenikampauksissa kuitenkin on todella tärkeää niiden käytännöllisyys ja kestävyys, ja nyt esittelenkin muutaman helpon ja nopean treenikampauksen!

Ponnari letillä on yksi mun henkilökohtaisista treenikampauslemppareista. Hiukset pysyvät napakasti kiinni eivätkä lentele kasvoille kesken treenauksen. Lisäksi latvat pysyvät siisteinä eivätkä takkuunnu. Ohjeethan ovat niinkin yksinkertaiset, erttä ensin tehdään ponnari, sitten letitetään pituudet ja kiinnitetaan latva ponnarilla :D


Nutturakampaus tanssitunnille. Tällainen tiukka nuttura sopii etenkin sellaisiin tanssitreeneihin, joissa tehdään paljon piruetteja ja pyörähdyksiä. Ponnari saattaa ikävästi läimähtää kasvoille kesken piruetin, joten nuttura on paras vaihtoehto! Tämän kampauksen teko aloitetaan tekemällä ponnari niin korkealle kuin nutturan haluaa, sitten pyöräytetään hiukset tiukasti ponnarin ympärille ja kiinnitetään huolellisesti pinneillä. Jos haluaa kampauksesta suloisen tyttömäisen, voi sitä piristää rusetilla tai muilla erilaisilla koristeilla (jotka eivät häiritse treenausta!).

Jos haluat erottua joukosta värikkäällä kampauksella, tee ponnari käyttäen kolmea eriväristä donitsia/"puhelinjohto" ponnaria ja hauska disco-look on taattu.

Jos hiuksesi ovat voimakkaasti kerrostetut ja omistat otsatukan, mutta haluat pitää hiukset tiukasti kiinni ja pois kasvoilta, aloita kiinnittäminen ponnareilla otsatukasta ja jatka kohti takaraivoa. Jos hiukset ovat pitkät, voit halutessasi jatkaa ponnariketjua latvaan asti!

Loppuun vielä muutama sana näistä muovisista puhelinjohtoponnareista, jotka olen kokenut erittäin toimiviksi etenkin treenatessa! Kuulopuheet todellakin pitivät paikkansa ja nämä hupaisan näköiset ponnarit ovat hellävaraisia hiuksille eivätkä revi niitä. Ja koska ne ovat muovia, ponnari on helppo pestä tarpeen tullen esimerkiksi kunnon hikitreenin jälkeen! Voisin suositella näitä kaikille :)


6 kommenttia:

 1. Tosi kivan ja käytännöllisen näkösiä noi kampaukset! Ens kerralla ku meen treenaamaan on kyllä pakko kokeilla jotakin noista kun normisti menee puolet ajasta niiden hiusten huitomiseen pois tieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenny tosi kivaa kuulla! <3 Eikun vain kokeilemaan, helpottaa treeniä paljon kun hiukset on pois tieltä! :)

   Poista
 2. tosi kivoja kampauksia:) Oispa itellä vielä nuin pitkät hiukset!

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Tuli tässä mieleen, että kun itse harrastan jalkapalloa niin mitä mieltä olet pysyykö nää juostessa ja äkkinäisessä liikkeessä ''hajoamatta''

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu kuinka pitkät hiukset on, pitkät ja painavat hiukset tietysti vetää kampausta hieman "lyttyyn" mutta kyllä muuten pitäis pysyä. Tietty kampaus ei ihan samalta näytä treenien jälkeen kuin ennen treenejä. Paljon pinnejä, hyvät kestävät ponnarit ja kunnolla hiuslakkaa niin kestävyys on parempi! :)

   Poista