2/03/2014

MAANANTAIN FIILIKSIÄ

Heipsan! Mulla oli tänään vapaapäivä töistä, koska meen töihin ensi lauantaina :) En kuitenkaan viettänyt kokopäivää rentoillen, vaan hoidin monta täkeää asiaa pois alta.

"Päivän asu" lattialla istuskellen peilin kautta, koska mun henkilökohtainen valokuvaaja (Artturi) on tänään iltamyöhään asti koulussa. Meinasin lähteä keskustaan tuossa asussa mutta se vaihtui aika nopeasti kotivaatteisiin, kun tajusin että on fiksumpaa käyttää tää aika tavaroiden ja etenkin papereiden järjestelyyn, koska ensi kuun alussa meitä odottaa muutto uuteen asuntoon! :) Pysytään edelleen tietenkin Jyväskylässä, ja muutetaankin vaan parin sadan metrin päähän entisestä asunnosta :D Uusi asunto on pikkuisen isompi ja paljon parempi kuin tämä nykyinen! Oon ihan innoissani kun saadaan nyt oma parveke! Talo on myös allergiatalo ja siellä on parveketupakointi kielletty, joka sopii hyvin mulle ja Artturille kun molempia käy tupakansavu ahdistamaan. Nykyisessä talossa tuo tupakointi häiritsee aika paljon koska meillä on ulkokäytävät, jolla todella monet naapurit polttavat, ja savu tulee suoraan meidän makuuhuoneeseen jostain ilmastointireiästä... Mutta, enää kuukausi jäljellä ja sitten mennään! :)

Siirsin kuvia kovalevylle ja samalla kävin katselemassa vanhoja valokuvia Rodoksen reissulta 2008 ja kokosin pienen iloisen kollaasin muutamasta kuvasta. Ensi kesänä pääsen matkustamaan Mallorcalle Palma novaan ja odotan jo tuota matkaa niiiiin paljon! En ole ikinä käynyt Mallorcalla, joten te jotka olette, kertokaa mulle mitä tykkäsitte ja mitä kaikkea nähtävää siellä on! :) Otan mielelläni vastaan esimerkiksi nähtävyys/shoppailu/ruoka - vinkkejä!

Ihanaa alkuviikkoa!


2 kommenttia:

 1. Lovelovelove that hair! <3 EI vitsi ois niin ihanaa päästä ulkomaille!

  siiriandsiiri.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi kiitoskiitos! <3 :) Joo se on aivan ihanaa!

   Poista