2/23/2014

SUNDAY'S

Kiireisen, mutta erittäin mukavan sunnuntaipäivän musta-harmaata asua! Kaivoin taas kaapista esiin tuon mukavan villapaidan/mekon jonka olen ostanut toooodella monta vuotta sitten, mutta toimii hyvin edelleen ;) Tänään olen ehtinyt tehdä paljon kaikkea, nähdä luokkakaveria pitkästä aikaa, värjätä toisen kaverin hiukset, käydä tanssitunnilla ja lähdettiin vielä illalla pumppiin kaverin kanssa kun oltiin vähän tanssin jälkeen hänen luonaan lepäilty :) 

Suuret kiitokset kommenteistanne viime postaukseen! Oli ihanaa kun kerroitte omia mietteitänne ja kokemuksianne! Niitä on aina kivaa lukea ja saada kunnon keskustelua aikaan :) Oonkin tässä viimeaikoina miettinyt kuinka super kivoja lukijoita mulla onkaan! Tulen varmaan jatkossakin kirjoittelemaan lisää syvällisempiä postauksia, se on kivaa vaihtelua näiden muiden aiheiden rinnalle!

Hyvää alkavaa viikkoa!


6 kommenttia:

 1. Kivasti olet yhdistänyt harmaata mustaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Laura! :) ♥ Taitaa nuo olla mulla tän hetken lempivärit vaatteissa :)

   Poista
 2. Eikä, toi musta-harmaa-yhdistelmä on kyllä niin ihanan yksinkertainen, mutta silti samalla todella tyylikäs! Osaat niin hyvin yhdistellä kaikkia vaatteita että ihan kateeksi käy.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Helmi! <3 Musta ja harmaa on tällä hetkellä niiin lemppareita :)

   Poista