3/03/2014

KAMPAUKSIA LYHYILLE/PUOLIPITKILLE HIUKSILLE

Multa oli toivottu postausta lyhyiden- ja puolipitkien hiusten kampauksista, ja nyt sain hyvän tilaisuuden toteuttaa tämän, kun mun työssäoppimispaikalla Kampaamo Lumossa oli merkkivaatevuokraamon valokuvaukset ja tein kuvauksia varten kahdelle lyhythiuksisimmalle ystävälleni kampaukset :)

Ensimmäisenä Laura ja hänen upeat punaiset hiuksensa! Kokonaan taakse vedetty kampaus tuo kauniisti kasvot esiin. Ensin siloittelin hiukset suoristusraudalla (muista lämpösuoja!). Seuraavaksi tupeerasin hiuksia alhaalta lähtien kohti otsaa sopivan pienissä osioissa ja suihkutin lakkaa jokaiseen osaan tupeerauksen jälkeen. Kampauksesta kuuluu tulla mahdollisemman sileä, joten jokaisen tupeerauksen jälkeen osio siloitellaan varovasti päältä päin. Kampauksen viimeistelin kiiltosuihkeella.

Seuraavaksi Petra, ja suloiset puolipitkät hiukset. Jotenkin oon ihastunut tän pituisien hiuksien ja laineiden yhdistelmään. Tein laieet osio kerrallaan muotoiluraudalla rautaa eri suuntiin käännellen. Viimeistelin kampauksen pöyhimällä laineita varovasti käsin jonka jalkeen suihkutin hiuslakkaa. Ihanan rento ja kaunis kampaus moneen eri tilanteeseen!

Lähipäivinä voisin kertoa vähän meidän uudesta kodista, oon ihan ihastunut tähän! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti