3/30/2014

KASVAAKO NE HIUKSET?

Noin kuukausi sitten sain testattavaksi Active beauty - lisäravinteet, jotka auttavat hiuksia kasvamaan. Nyt kuukauden ajan niitä olen syönyt yhden päivässä muutamia unohduksia lukuunottamatta. Kuten kuvasta näkee, hiukset ovat kasvaneet suunnilleen sentin tai pari, eli kasvu on ollut normaalia. Koska olen syönyt lisäravinteita vasta kuukauden, en vielä odottanutkaan mitään hämmästyttäviä tuloksia :) Ensi kuussa odotukset sen sijaan ovat hieman korkeammalla! Kuvissa hiusten väri näyttää muuttuneen, mutta se johtunee valaistuksesta, koska värjäämisen olen jättänyt nyt kokonaan pois, vaikka pieni sävyttäminen kyllä välillä paljon houkutteleekin!

Vaikka annostus onkin 1-2 tablettia päivässä, söin itse näin alkuun vain aina yhden päivässä, koska alkuun tuntui että lisäravinteet vaikuttivat unenlaatuun ja nukuin levottomasti. Nyt pidemmän kokeilun jälkeen uni on ollut normaalia, joten tuskin se johtuin näistä lisärsvinteista. Ajattelin nostaa annoskoon kahteen päivässä, ja katsoa onko sillä suurempi vaikutus hiusten kasvuun.


Hiuspohjaa tunnustellessa olen kyllä huomannut että uutta hiusta on alkanut kasvamaan, mikä on oikein hyvä merkki! Myö oman värin kohdalta hiukset tuntuvat ihanan paksuilta ja hyväkuntoisilta. Yhtenä päivänä päästiin koulussa tutkimaan toistemme hiuspohjia sellaisella suurentavalla kameralla ja oma hiustenkasvuni osoittautui tiheäksi. Hiuspohjassa on kuitenkin jonkin verran kireyttä, joka voi johtua niska-hartia jännityksestä. Kireys olisi hiusten kasvunkin kannalta hyvää saada pois.


Kuivia latvoja olen yrittänyt hoitaa mahdollisimman hyvin ja tunnollisesti, jotta välttäisin turhan hiusten katkeilun. Hiusöljyä on tullut käytettyä runsaasti jokaisen pesun jälkeen ja lämpösuojakaan ei ole unohtunut kuin ehkä kerran :) 

Katsotaan taas kuukauden päästä, onko hiusten kasvu nopeutunut ja toimivatko lisäravinteet! Jään mielenkiinnolla odottelemaan tuloksia.

Active Beauty lisäravinteet saatu blogiyhteistyön kautta


15 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! :) Minulla on hiusten kasvatusprojekti (ilmeisesti ikuinen sellainen, huoh...) ollut meneillään jo ties kuinka kauan. Tukka lyhentyi oikein urakalla, kun tuli syötyä taannoin akneen sen verran tujua lääkettä, että hiuksetkin tippuivat päästä ja vaikutukset näkyivät pitkänkin ajan päästä vielä hiuksissa. Mutta kyllähän tämä reuhka on jo kummasti kasvanut, mutta vielä saisi tulla pituutta lissää. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niina! :) Juu joissakin lääkkeissä on harmillisesti hiuksiin vaikuttavia ominaisuuksia ja muutokset saattaa näkyä vasta jonkin ajan päästä :/ Mutta onneksi ne sieltä kuitekin kasvaa lopulta :) Kärsivällisyyttä vaativaa hommaa se vaan on, mutta lopulta odotus palkitaan ;)

   Poista
 2. Näyttääpä hyvältä toi sun tukka! En tiedä vaikuttaako kuvat, mutta näyttää ainakin, että se olisi saanut myös lisää kiiltoa, tosi terveen näköinen. :) Ootan innolla lisää tietoa tuotteesta!

  http://fashiontipsy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! <3 Voi olla että tehostuneella hiustenhoidolla on ollut jotain vaikutusta! :D tai sitten se on tuo valo :D Ensi kuussa taas lisää juttua miten Active beauty toimii :)

   Poista
 3. Siis voi että mä niiin tykkään sun tukasta!!! Ja tykkään todellaki lueskella sun hiuspostauksia :) Mullakin on hiustenkasvatusprojekti meneillään niin on kiva lukee "kohtalontoverin" hiusjuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Tsemppiä kasvatusprojektiin :) Ihanaa kuulla että tykkäät lueskellä näitä! :)

   Poista
 4. Tehdäänkö parturi-kampaamoissakin tommasia hiuspohjan tutkimisia? Olis tosi kiva tietää onko oma kasvi tiheää vai mitä. Mulla on kyllä stressin takia tippunut valtava määrä hiuksia nyt puolen vuoden aikana, mut nyt alkaa helpottaa. Ohuethan nää ei vieläkään kai ole mutta huolestuttaa. Yksittäinen hius on paksuhko, mutta määrä vä vähentynyt..:/ saankohan koskaan paksua tervettä tukkaani takaisin...? Tykkään muuten blogistasi aivan mielettömästi! Ihanaa kevättä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole varma onko kampaamoissa tuollaista hiuspohjakameraa, mutta mun mielestä jokaisen ammattitaitoisen parturi-kampaajan pitäisi osata tutkia asiakkaan hiuspohja ja hoitaa sitä oikeilla tuotteilla ja menetelmillä sekä antaa hyvät kotihoito-ohjeet :) Stressi voi olla kyllä syynä hiusten lähtöön :/ mutta voisin uskoa että stressin vähentyessä hiuksetkin alkavat voimaan paremmin! Muutokset eivät tietysti näy ihan heti, joten aikaa voi kulua. Laser hoito (joita tehdään esim. meillä koulun kampaamossa) voi olla myös yksi apukeino auttamaan hiuksia kasvamaan. Toivon todella, että löydät ratkaisun tähän asiaan <3 Kiitos paljon, ihanaa kuulla että tykkäät! :) Ihanaa kevättä myös sinulle <3

   Poista
 5. Onpa sulla ihanat hiukset! Vähän samaa väriä kun mitä ite kävin värjäilemässä muutama päivä sit! :) Voi kun munkin hiukset olis noin pitkät! :)

  VastaaPoista
 6. Onpa sulla ihanat hiukset! Vähän samaa väriä kun mitä ite kävin värjäilemässä muutama päivä sit! :) Voi kun munkin hiukset olis noin pitkät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Enni! <3 :) Kyllä ne hiukset sieltä kasvaa :) Näitä oon kasvatellu jo kaauan aikaa :D

   Poista
 7. Sun hiukset näyttää kivalle, vaiks noi ei toimiskaan :) Mulla on ärsyttävän lyhyet ja tällä hetkellä kuivat hiukset, pitäisi varmaan testata :)

  Ps. Kiva blogi, eksyin hetki sitten tänne ekaa kertaa :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! <3 Kiva kuulla että tykkäät :) Näistä lisäravinteista voi olla kyllä hyötyä hiusten kasvatuksessa! Ens kuussa varmaan selviää, onko ne oikeesti tehonneet ;)

   Poista
 8. Ihanat hiukset<3 itsekin kasvatan just hiuksia, kumpa kasvaisivat! :-)

  helmi-i.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia Helmi! <3 Kyllä ne hiukset sieltä kasvaa! :)

   Poista