3/09/2014

KIHARAKAMPAUKSIA

Tänään vuorossa muutamia erilaisia kiharakampauksia, joista kaikki tein näiden kiharoiden pohjalta. Vinkkejä puikkokiharoiden tekemiseen löytyy aijemmasta postauksestani TÄÄLTÄ :)  Tein nuo kiharat tuolla kiharrinpuikolla kihartamalla pienen osion kerrallaan ja muotoilutuotteena käytin Cutrinin lämpösuojan sisältävää muotoiluvoidetta ja viimeistelin hiuslakalla. Alapuolella neljä erilaista kiharakampausta, jotka sopivat mainiosti esimerkiksi juhliin! :)

Tyttömäinen lettikampaus syntyy helposti tekemällä letit molemmille puolille otsalta lähtien ja kiinnittämällä lettien päät yhteen takana. Tässä kampauksessa käytin ranskanlettien sijaan ihan tavallisia lettejä, joten se on todella nopeaa ja helppoa tehdä :)

Jos haluat pitää hiukset kunnolla pois kasvoilta, tupeeraa hiusten tyveä päälaelta niin paljon miten kuohkean kampauksesta haluat. Sen jälkeen siloittele tupeerattu pinta varovasti ja kiinnitä hiukset pinneillä takaraivolle. Halutessaan kampaukseen voi lisätä hiuskoristeen tuomaan kampaukseen juhlavuutta.


Kiharoista saa myös näyttävän nutturan kiinnittämällä ne rennossa mytyssä pinneillä. Ennen nutturaa pyöritin myös hiuksia otsalta lähtien kivaksi kiehkuraksi tuomaan kampaukseen lisää yksityiskohtia.


Jos tykästyit kiehkuraan, mutta nuttura ei innosta, jätä latvat auki. Kiinnitä latvat myös niskasta niin ne pysyvät paremmin toisella puolella.

Mitäs tykkäsitte? Keväämmällä tulossa lisää juhlakampauksia, koska valmistujais/hääkausi lähestyy ;)24 kommenttia:

 1. Vauuu, ihan älyttömän kivoja kampauksia! Pitää kyllä ehdottomasti itekin koittaa taas innostua kihartelemaan tukkaa:-)

  http://pihlalina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihania kampausvinkkejä taas kerran! :)

  VastaaPoista
 3. Vau, ihania kampauksia!!♥ Mä oon ihan käsittämättömän surkee tekemään kiharoita, valitettavasti :( Tykkäisin niin kovin väkerrellä mutta noh, ei niistä ikinä tuu semmosia kun haluisin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helmi! <3 Tekemään vaan, niin sitä oppii! :)

   Poista
 4. Vau mitä kampauksia!! Jaksaispa itsekkin värkätä tollasia ja laittaa hiuksia aina nätisti :)

  VastaaPoista
 5. Hei voisitkos vähän vinkata miten oot saanu sun blogin ulkoasusta tälläsen ja noi kaikki beessiksi? :) osaisitko edes linkata jotain sivua mistä vois vähän lisätietoo kattoo näistä jutuista. Oisin todella kiitollinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan vaan muokannu tolla bloggerin mallinmuokkausjutulla mikä se nyt onkaan :D eli en mitenkään sillee ihmeellisesti :) nyt ei tuu mieleen yhtään sivua mutta saattaa löytyy kun etsii googlesta hakusanoilla "blogivinkkejä" tai muuta sellaista :)

   Poista
 6. Hyvä postaus - näitä sinun kiharakampauksia aion kyllä kokeilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! <3 Eikun vaan kokeilemaan :)

   Poista
 7. Aivan ihania kampauksia! Just sopivia näin kevääksi :-)

  VastaaPoista
 8. Ihania noi kampaukset! :) nyt tuli kyllä lisää motivaatioo opetella vihdoinkin kihartamaan kunnolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny! <3 Sitten vaan kihartamaan! :)

   Poista
 9. Siis ääääääää en kestä sulla on niin ihanat hiukset<3 Tosi kauniita kampauksia! En ookkaan koskaan ajatellut että tollanen pinnisotkukampaus näyttäis kivalta myös kiharretussa tukassa. Pitää ehdottomasti kokeilla joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia! ♥♥ Kiharretussa tukassa toimii yllättävän monet jutut ;) eikun vaan testailemaan! :)

   Poista
 10. Mun lemppari on kyllä noista ihan vaan tuo ylin, kiharrettu tukka! Niin kaunis :----)

  VastaaPoista
 11. Ihanat hiukset ja hienoi kampauksia ! :)

  VastaaPoista