3/23/2014

SPRING

Kevät tuli, talvitakki ja kuomat heivattii syrjään, mutta sen sijaan pipo astui kuvioihin. Siis täh, mulla pipo. Viime syksynä jossain postauksessa muistan angstanneeni sitä että pitää laittaa pipo päähän ja minähän en sitä halua, mutta nyt olen alkanut pitää sitä sisätiloissakin...Mut eipähän ainakaan pää palellu, se on tärkeintä.

Pinkkien Niken kenkien lisäksi kaivon varaston kätköistä jotain muutakin, nimittäin tämän nostalgisen kukkarepun! Sain tuon varmaan kahdeksan tai yhdeksän vuotiaana lahjaksi mun ihanalta ukilta, ja tästä tuli mun suosikki koulureppu jota käytin varmaan monta vuotta. Hyvänä se on säilynyt joten pääsee kyllä käyttöön uudestaan! Ja onhan tuolla suuri tunnearvokin vaikkei nyt ihan sitä tämän hetken kuuminta ykkösmuotia olisikaan.Kuvassa näemme upean, varmaan Jyväskylän komeimman näyn... eli tuon valkoisen monumentin, sekä kuvaan eksyneen Artturin. Oon miettinyt jo kauan että mikä kumma tämä satamassa sijaitseva valkoinen hökötys on. Ainakin mitä loistavin kuvauspaikka!


Jotenkin tuntuu että ajatuksia bloggaamisesta - postauksen jälkeen olo on vapautuneempi tän kirjottelun suhteen. En enää mieti tai stressaa turhaan kaikista pikkuasioista postauksiin liittyen. Ja kiitokset teille ihanille kommenteista mitä tuohon postaukseen kirjoititte, tulin niistä niin iloiseksi että aloin melkein itkeä :D Haleja <3 Eilen ilahduin myös paljon siitä, kun kuokkalan sillala vastaan kävellyt random tyyppi kehui aurinkolasejani. Todella harvoin törmää spontaaneihin kehuihin tuntemattomalta ihmiseltä, olin aivan häkeltynyt. Mutta kiitos sinulle, sillalla kävellyt henkilö!


Kyseinen silta jonka äsken mainitsin, kaunis mutta varmaan koko kaupungin tuulisin paikka. Aina kun tuosta pyöräilee yli niin tuntuu että lentää alas koko sillalta :D Ne, kenen kulkureitin varrelle silta kuuluu tiedätte varmaankin mistä puhun. Mutta on se vaan niin hitsin kaunis, kuten myös maisemat auringonlaskusta puhumattakaan. Huomaa kyllä että iski kunnon kevätfiilis kun tekee mieli kokoajan kehua maisemia! Toivottavasti saadaan paljon auringopaistetta myös ensi viikolla4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, siis oon aina miettinyt että siinä mikälie-monumentilla sais tosi kivoja asukuvia otettua. Ehkä me mennään vielä joskus kuvailemaan siihen ;) Hahaha ja niiin hauska toi arskan kuva! Mulla on muuten ollut tosi samanlainen kukkareppu. Siinä oli vaan pinkin värin tilalla kirkkaan punaista. Pitää varmaan käydä kaivaan se porukoitten kätköistä esiin niin voidaan sitten olla kunnon reppukaksoset :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti <3 Joo todellakin mennään mikälie-monumentille kuvaamaan!! ;) Nyt äkkiä kukkareppuu ettimään! Tehdään tästä uusi vintage muotivillitys! :D hahaa voi ihana <3

   Poista
 2. Toi kuvauspaikka on aivan mahtava! Tajusin sen olemassaolon vasta eilen ensimmäisen kerran ja tulikin napsittua siellä muutamia kuvia :-) Aivan ihania kuvia ja tosi kiva toi reppu :)

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep se on! :D Tulee tosi kiva tausta kuviin kun ottaa siellä ja kun se on valkoinen, niin esim vaatteet erottuu kuvissa tosi hyvin! :) Ja kiitos oikein paljon! <3

   Poista