3/18/2014

VANHAT KENGÄT KÄYTTÖÖN

Haaveilin uusista ja värikkäistä kevätkengistä, mutten kuitenkaan löytänyt shoppailureissulla täydellistä kenkäparia. Satuinpa sitten muuton yhteydessä siivoilemaan meidän varastoa ja kappas, löysin mun monta vuotta sitten hylkäämät Niken tennarit. Vähän nuhjuisina, mutta oikein hyväkuntoisina! Värikkäät lenkkarit ja nimenomaan Niken sellaiset, ovat nyt muodissa (ja aivan ihania ovatkin ) mutta hinta on ehkä hitusen liikaa mulle, eli nämähän menee ihan hyvänä korvikkeena niille vaikkeivät viimeisinta muotia ehkä olekaan :D Ja tärkeintähän on että itse tykkään!

Enimmät tahrat sain konepesussa pois. Pesin tennarit pesukoneessa 30 asteessa mahdollisimman lyhyellä pesuohjelmalla ja laitoin linkouksen kaikista pienimmälle. Käytin tavallista nestemäistä pesuainetta ja mukaan laitoin vanhan pyyhkeen hieman pehmentämään kenkien pyörimistä. Nauhat laitoin mukaan erikseen pesupussissa. Näillä kelpaa nyt tallustella mikavasti tämä kevät ainakin! :D


4 kommenttia:

 1. Vitsit mun ehkä kannattais pestä mun converset tollain. Vanhat conversit kun pesin kutistui eikä mennyt enää jalkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm lämpötilalla voi olla vaikutusta, jo ne siksi kutistui? :( Eli kannattaa laittaa semmonen aika matala lämpötila ja sitten oon lukenu jostain että kenkiä kannattaa sovittaa jalkaan kun ne on vielä märät, kun sitten ne venyy siihen oikeeseen muotoon tai jotain :)

   Poista
 2. Se on ihmeellistä, miten aina löytyy käyttämättömiä aarteita, kun alkaa siivomaan vaatevarastojaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! :D Pitää siis ehkä jatkossakin piilottaa joitan vain vähän käytettyjä vaatteita/asusteita ja ilahtua kun löytää ne parin vuoden päästä ;)

   Poista