4/01/2014

OUTFIT 290314

Muutamia asukuvia viime lauantailta :) Taas kerran tuli kaiveltua vaatekaappia ja minkä löysinkään, mun ihanan ruutupaidan jonka ostin varmaankin vuoden 2010 tienoilla ♥ Kohta joku varmaan kyllästyy tähän "löysin vanhaan vaatteen kaapin nurkasta" - hehkutukseen, mutta ei voi mitään :D Itseasiassa tässä asussa ei oikein yhtään uutta vatekappaletta olekaan, paitsi ehkä valkoinen t-paita, joka sekin on peräisin kirpparilta!

Eilinen, tämä päivä sekä huominen kuluu kotona flunssaa sairastaessa, toivon suuresti ettei kysessä ole joku angiina vielä kaiken lisäksi... Toisaalta tuntuu ihan hyvältä levätä nyt, nimittäin loppuviikko tulee olemaan työntäyteinen ja ehkä hitusen myös stressaavakin. Luvassa on muunmuassa esiintymiskampausten harjoittelua ja tekemistä, värjäilyä ja kaken laista hiushommaa! Onneksi yksi stressinaihe nimeltään yhteishaku on nyt poissa päiväjärjestyksestä, jes! Viimehetkellä sain keksittyä mihin haen :D Tällä hetkellä yliopisto houkuttaa aivan hirmuisen paljon... Toivoisin että sieltä vielä itseni jonain päivänä löydän.

Oli tosi fiksua lähteä kuvaamaan asua pelkkä t-paita päällä :D Mahtaako tässä olla yksi syy flunssalle? Mutta hyvin tuo asu tulee toimimaan sitten lämpimillä keleillä ainakin! Säät vois alkaa kyllä pikkuhiljaa lämmetä, nimittäin haaveilen jo ballerinakeleistä! ♥ Löytyykö kohtalotovereita?


6 kommenttia:

 1. Miks hait yhteishaussa jo nyt ? Kun eikös sulla ole kuitenkin vielä koulua jäljellä ? :)
  Mut tosi kivalta vaikuttaa sun blogi, hius- ja kampauspostaukset on aivan huippuja !!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska haluisin heti ton kampaajakoulun jälkeen johonkin korkeakouluun ja jos ei paikka ekalla kerralla irtoisikaan, niin on enemmän yrityksiä jälellä enkä jää ilman opiskelupaikkaa koska ammattikoulu jatkuu vielä vuoden :) ja haluun pitää sellasta pääsykoefiilistä yllä :D haha kuulostipas selkeeltä tää selitys :D Ja kiitoksia todella paljon!! <3 :)

   Poista
 2. Kivannäköinen asu! Ruutupaidat näyttää kyl sairaan hienoilta vyötärölle sidottuna. En oo itse vielä kokeillut sitä tyyliä!

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! <3 Jep mäkin innostuin tosta ruutupaitatyylistä ihan hulluna! :D

   Poista
 3. Ihania kuvia ja tosi kivannäköinen asu! Oot tosi kaunis :)

  http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista