4/04/2014

POLKKATUKKA ILMAN LEIKKAUSTA

Oletko pitkähiuksinen ja haaveilet usein polkkatukasta, muttet kuitenkaan ole koskaan uskaltautunut leikkauttamaan sitä? Kiinnostaisiko kokeilla, miltä näytät lyhyillä hiuksillä ennen kuin teet päätöksen leikkaamisesta? Näillä ohjeilla voit olla lyhythiuksinen milloin vaan haluat, mutta palata yhtä helposti tuttuun ja turvalliseen pitkään tukkaan! :)

1. Kaikki alkaa tyveä kohottavasta tupeerauksesta. Aloita päältä pieni osa kerrallaan edeten kohti niskaa. Voit tietysti halutessasi edetä myös niskasta päälaelle. Muista hiuslakka jokaiseen osioon!
2. Tupeeraa hieman myös sivuja ja suuntaa tupeeraus hieman sivulle taakse
3. Siloittele hiusten pinta pehmeällä harjalla
4. Tee niskaan ponnari
5. Työnnä ponnari muiden hiusten alle ja kiinnitä latva pinneillä
6. Viimeistele hiuslakalla

Tämän kokeilun jälkeen tajusin, ettei musta ole ainakaan vielä hetkeen leikkaamaan pitkiä hiuksia lyhyeksi :D Saattaa kuitenkin olla, että jonain päivänä vetäisen tällaisen polkkatukkakampauksen vaihtelun vuoksi!

Monesti näihin mun kampaustutorialeihin sisältyy tupeeraamista, ja tajusin etten ole kirjoittanut aiheesta vielä erikseen mitään! Asiaan tulee nyt muutos ja seuraava hiuspostaus kertookin muutamista tupeerausvinkeistä joita voi hyödyntää eri kampauksissa :)10 kommenttia:

 1. näyttääkö toi luonnolliselta edestäpäin? näyttää vähän oudolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho hyvä huomio, Nimittäin unohdin ihan kokonaan kuvata kampauksen edestäpäin! Mutta kyllä se mun mielestä näytti ihan hyvältä myös edestä :) Tietysti tuo näyttää vähän erikoiselta verrattuna oikeaan leikattuu polkkatukkaan, koska latva jää noin pehmeäksi ja pyöreäksi :D

   Poista
 2. Pystysitkö tekemään jotakin lettikampaus tutoriaaleja tänne blogiin? :-) ois kiva näin juhlakauden lähestyessä opetella tekemään jotain kivoja lettijuttuja mitkä sais yhdistettyä johonkin hienompiin hiuskoristeisiin sitte!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta Petra! :) Pidän toiveesi mielessä! Letit on kyllä kivoja <3

   Poista
 3. Hei vau! Mulla tulee aina välillä sellaisia kausia, että haaveilen polkkatukasta, joten tällaistahan pitää heti kokeilla. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vaan kokeilemaan ;) Helppo tapa siirtyä pitkästä polkkaan ilman pysyviä ratkaisuja! :D

   Poista
 4. Vitsi miten huippuja hiusvinkkejä sun blogissa on, selailin tätä pitkään ja ehdottomasti jään lueskelemaan! :)<3 ihanaa viikonloppua sulle! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos Julia! <3 Kauniisti sanottu :) Oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle! <3

   Poista